2777
2789
عنوان

شیر خوردن و نخوردن نی نی

992 بازدید | 9 پست
سلام.من تازه وارد سایت شدم و زیاد بلد نیستم.کلی مشکل دارم.اگه میشه راهنماییم کنید، ممنون میشم.دخترم شیرم رو خیلی بد می خوره همش میکشه کنار به زور وقتی میخواد از خواب پاشه زود تا حواسش نیست شیرش میدم . نمیخوام شیرخشکی بشه چیکار کنم؟
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هیچی شیرمادر نمیشه شیر خشک بخاطر ت ح ر ی م گیر نمیاد همش باید بری شیشه رو بشوری بجوشنی جایی بخوای بری اب جو داشته باشی خلاصه خیل ی دردسر داره
از وقتی دخترم شیرحخشکی شده همش مریضه
خدایا همه مستاجرا خونه دار بشن زودتر*** الهی آمینننننننننننننن
ممنون از همگی... تمام سعیم می کنم اما دیگران مجبورم میکنن بهش شیرخشک بدم ... شیرمم یکم کمه میگن شیر تو فایده نداره... خیلی سختی کشیدم تا شیر خودمو بخوره... به خاطر شیرم دائم میخورم 35 کیلو اضافه وزن پیدا کردم...
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
هستید؟

آپلود عکس

مزون لباس کودک دخترک پسرک در سعادت اباد 09381554314

ادرس تاپیک :http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=414333&PageNumber=2

نمونه کارها تو وبلاگ هست http://niiniicenter.blogfa.com/
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314