2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوجیک دارن بیان

33 بازدید | 6 پست

شما تفریحم میکنید ؟من هیچ دوستی ندارم شوهرمم اهل رفت و امد نیس همش تو خونه ایم یا خودش میره بیرون پدرمادرمم فوت کردن فقط خونه مادرشوهرم اینا هس با مادرشوهرمم بدم خیلی حوصلم سر میره ب نظرتون بچم یه روز درمیون یه ساعت بزارم پیش مادرشوهرم وابستش میشه ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم نذارش.

چون مضراتش بیشتر از محاسنشه.

اولا میگه تا چند وخت قبل منو نمیشناخت الان به کارش اومدم اومده سمتم

دوما رو تربیت بچت تاثیر میذاره 

سوما هر چی کنتاکتت بیشتر شد حرف و حدیث بیشتر پیش میاد.منم مثل توام با این تفاوت که مادر پدرم خداروشکر در قید حیاتن منتها ما خودمون یه شهر غریبیم.

برو کلاس باشگاه بچت چند وقتشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

ن خب چه اشکالی داره قرار نیس ک24ساعته وردل خودت باشه کاش مادرم ناشنوا نبود24ساعته میذاشتم پیش مادرم میرفتم کلاس یا سرکار یا حداقل کاش مادرشوهرم نزدیکم بود افسوس کسیو ندارم فقط در حد 1ساعت الی2ساعت بچه15ماهمو هرازگاهی پیش مادرم میزارم با شوهرم میرم بازار

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

من بچم دو سالشه اونقدر وابستمه که یه ان از چشمش دور میشم داد و فریاده فقط.

این همه قدیما چیکار میکردن؟

بچت رو بردار برو برا خودت دوست پیدا کن.بچت رو از سرت وا نکن.بذار باهات بگرده ببینه اجتماعی بشه.اینجوری کنی بچه افسرده میشه.بچه ها زود افسردگی میگیرن

پارک برید.باشگاه برید.برید همینجوری گردش و پیاده روی.سر راه براش بستنی بخر.

ببرش حیاط خونتون بزار با اب و خاک بازی کنه