2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست
خانوم تهرانی سلام خسته نباشید من از دیروز با گوشی نمی تونم وارد سایت شم صفحه فیلتر شده برام باز میشه بد پروفایلمم باز نمیشد حالا ایمیل قبلیم که ثبت نام کردم یادم نیست یه ایمیل برای شما خصوصی میفرستم ممنون میشم درستش کنین.
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام خانوم تهرانی کاربریه منم برگردونید من مری طلا هستم maritala mhoseinichege خواهش میکنم زود رسیدگی کنید
من مری طلا هستم کاربریم غیرفعال شده[smiley]s/sm65.gif[/smiley] اینا هم انتخاب جاریم بود!سلیقه شو دوس دارم [smiley]l/l_40.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015111109474413609
توضیح کامل تر برای کاربران نی نی سایت من درباره من ویرایش کاربری ایمیل من وارد کردن ایمیل تیک گزینه فقط خودم در قسمت چه کسانی ایمیل مرا ببینند ذخیره تنظیمات لطفا مجددا ایمیل خود را در تنظیمات وارد کنید تا کاربری شما فعال شود با تشکر
خانم تهرانی مشکل من اینه که ایمیلی که باهاش ثبت نام کردم رو تو باکس وارد کردم و لینکم رفت تو ایمیلم اما ایمیلم بدلیل استفاده نکردن طولانی مدت غیرفعاله و باز نمیشه تا من لینکو تایید کنم! خواهش میکنم ایمیل جدید منو تایید کنید مری طلا mhoseinichegeni@yahoo.com
من مری طلا هستم کاربریم غیرفعال شده[smiley]s/sm65.gif[/smiley] اینا هم انتخاب جاریم بود!سلیقه شو دوس دارم [smiley]l/l_40.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015111109474413609
سلام منم مشکلم مثل بقیه ست ایمیلمو تایید نمیکنه! میترسم میلمو بذارم اینجا ماشاالله انقدر کاربر مزاحم هست:(((
شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
پیغام خصوصی هم نتونستم بدم به خانم تهرانی وارد نی نی سایت من و پیغام ها نمیشه:(((
شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
سلام متاسفانه کاربری قبلی من غیرفعال شده. ایمیل خواست، زدم، گفتش که این ایمیل قبلا استفاده شده، وارد سایت شدم میگه کاربری تایید نشده. میشه درستش کنید؟ کاربری قبلیم رو میخوام. نام کاربریم:یاس ایمیل Pishro_aco@yahoo.com لطفا سریعتر رسیدگی کنید. ممنون
❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤
سلام خانی تهرانی توروخدا کمکم کنید من کاربری قبلیم که zohrehبوده غیر فعال شده چند روز هست که درگیرم امانتونستم موفق بشم اگر لطف کنید رسیدگی کنید من تاپیکای قبلیمو که تو علاقه مندیهام بوده لازم دارم الان هم برا کاربری جدید عکس کاربریم نمایش داده نمیشه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
zohreh هستم کاربری قبلیم غیر فعاله .......من منتظر معجزه ام ان شاالله خدا به من و تمام منتظرا نی نی سالم و صالح بده .
خانم تهرانی دقیقا مشکل منم مثل مشکل یاسی جون مامان امیر علی هست
zohreh هستم کاربری قبلیم غیر فعاله .......من منتظر معجزه ام ان شاالله خدا به من و تمام منتظرا نی نی سالم و صالح بده .
2810