2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست
پفک نمکیآنلاین پست ها : 11690 عضویت:1392/11/2 1394/8/20 - 4:11 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل مونا خانوم منو نمیبنین؟ عایا من نامرئی هستم؟ میگم امکان نداره تبلیغات نسخه موبایلو کمتر کنین؟ ___________________- تبلیغات نسخه موبایل زیاد نیست. مگه چند تا آگهی داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی جان تاپیکای مربوط به فیتیله و اتفاقات پیش اومده ، سراسر توهین شده ،، لطفا این تاپیکا رو تو نطفه تعطیل کنید کاربرا به جون هم افتادن لطف میکنید الانم تو یه تاپیک دعواست مثل چند روز پیش
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2805
پرنیا آنلاین پست ها : 3254 عضویت:1393/8/1 1394/8/20 - 4:27 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل میشه جواب منم بدید چرا ایمیلو میزنم مینویسه متاسفانه قبلا استفاده شده ؟ ______________________ ایمیلتون رو برای من ارسال کنید
بلوطآنلاین پست ها : 2538 عضویت:1393/4/20 1394/8/20 - 4:29 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام. برای من هم میگه این ایمیل قبلا استفاده شده. ____________________ ایمیلتون رو برای من ارسال کنید
آلبالو8آنلاین پست ها : 9467 عضویت:1393/4/21 1394/8/20 - 4:28 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی جان تاپیکای مربوط به فیتیله و اتفاقات پیش اومده ، سراسر توهین شده ،، لطفا این تاپیکا رو تو نطفه تعطیل کنید کاربرا به جون هم افتادن لطف میکنید الانم تو یه تاپیک دعواست مثل چند روز پیش _________________________________ ببینید کاربران باید با هم وارد تعامل شوند حالا در این تعاملات ممکن است توهین هم پیش بیاد که البته مورد تایید ما نیست. به افراد تذکر می دیم که شئونات رو رعایت کنند.
2810