2777
2789
عنوان

### پوشک خوب چه مارکیه ؟ ### مامانای ??

| مشاهده متن کامل بحث + 9756 بازدید | 48 پست
مولفیکس ، هاگیس، راستی اوایل از یه جا که بورسش هست تهیه میکردم.علاوه بر مشکلات رفت و آمدی که داره، اونجا هر مغازه یه قیمت میده.
ولی بعدا با یه نفر که پخش کننده پوشک های خارجی هست آشنا شدم که زنگ میزدم و برام میاورد.قیمتش هم مناسب تر از مغازه در میومد و هم بی دردسر بود.پوشکاش هم اصل بود.
شمارش رو میدم خودت یه قیمت بگیر و مقایسه کن ، بنام اقای دیبا ، آخرین شماره ای که ازش دارم اینه
0939-407-66-19
اون موقع که بنزین هنوز گرون نشده بود که ارسالش برام که محدوده پاسداران هستم رایگان بود ،ولی الان رو نمیدونم. زنگ بزن بپرس،مرد خوب و منصفیه،امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم تا حالا که به هر کی معرفی کردم، راضی بوده و مشتریش شده ایشالا که به درد تو هم بخوره
نی نیت رو ببوس
مشتاق جون سلام
دستت درد نکنه تماس گرفتم با اقای دیبا ، قرار شدش برام بیاره ، قیمتاشم خوب بود مقایسه کردم ، ممنون ازهمه ، راستی مامانا قیمتاش خوب بودا قرار شد بیاره در خونه تحویلم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نسترن جون
داشتم تو سایت سرک میکشیدم که این مطلبو دیدم گفتم ازت تشکر کنم بگم خدا خیرت بده به خواهرشوهرمو ۲تا از دوستامم گفتم اونا که دعام کردن،به قول دوستم از گرماو غرغرشوشو راحت شدیم.زنگ زدیم به اقا ک برامون پوشکو بیار دم خونمون،خدا خیرش بده صاحب سایتو با مشتاق جونو ،ما رو که ازخریدن پوشک راحت کردن. زنگ زدم گفت فقط پوشکای خارجی کار میکنه، گفت خارجیا جنسشون کتانه و پودرای جاذبشون خیلی بهتر از ایرانیاس.کرمدارم داشت که من نشنیده بودم
به این سایت هم سر بزنید اطلاعات خوبی داره
http://www.shahrzadpress.com/index.aspx?siteid=1&pageid=125&newsview=13667
واقعا نسترن جون همینه عزیزم.
ولی ایرانیها هم یه بازاری دارن .خیلی دوست دارم ببینم کسی از این پوشک تا حالا استفاده کرده یا نه .؟؟؟

این پوشک مال شرکت گلرنگه و من برند منیجرش هستم .میخواستم بدونم کسی تا حالا از این پوشک جدید استفاده کرده . اگر ناراحت میشی نسترن جون برام خصوصی بزار یا پاکش کن .
سلام نسترن جون و رزیتا جون
خواهش میکنم.
برای من شخصا تهیه این پوشک ها معضلی شده بود
چون دم دست نبود و گاهی مجبور میشدم از پوشک های دیگه استفاده کنم.
ولی با این آقای دیبا این مشکل با یه تلفن حل میشد و کلی راحت شدم
امیدوارم به درد همه بخوره
سلام نسترن خانم
باید از شما تشکر کنم به دو دلیل:
بخاطر تاپیکت که باعث شد پوشکای خوبو بشناسم
از معرفی اقای دیبا که با معرفی یکی از دوستام از اینجا زحمت خرید پوشکو تو این گرما و ترافیک شرشو از سرم کم کردی قیمتاشم مناسب بود همین طور که میگفتید
متین کوچولوم از خاله نسترنش ممنون
2810