2777
2789
عنوان

### پوشک خوب چه مارکیه ؟ ### مامانای ??

9756 بازدید | 48 پست
سلام به همه مامانای خوب و کوچولوهاشون
کی میدونه پوشک خوب چه مارکیه ؟ ایرانیا که مزخرفن ، هم کیفت پایین دارن هم مشماعین پای بچمو میسوزونه ، دکترش گفته از پوشکای خارجی استفاده کنم ؟ کدوم پوشکای خارجی خوبن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ؟
نسترن جون من evy baby رو پیشنهاد می کنم عالیه از پمپرز هم بهتره عطریه و کرم نرم کننده هم تو خودش داره من حتی شده 8 ساعت هم پای دخترم بوده ولی اصلا اذیت نشده حتما امتحانش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی . من هم مارکهای مختلف را استفاده کردم و با توجه به اینکه پمپرز مارک خوبی می باشد ولی الان تقلبی هم در بازار موجود است. ولی من در کل از مارک کامپکت و مولفیکس راضب بودم . مخصوصا" مولفیکس.
و از بقیه پوشکها که دوستان گفتم استفاده کرده ام هر کدام یک معایبی دارد یا حساسیت ایجاد می کند و یا به علت گوله شدن مواد داخل باعث پس دادن می شود.
من که برای دخترم پمپرز المانی استفاده می کنم هنوز اگه بتونی آلمانیشو گیر بیاری خیلی خوبه (البته من اون موقع که کم شدکلی گرفتم وانبار کردم )
ولی هر پوشک دیگه ای که میگیری دقت کن اگه نینیت دختره پوشک کرمدار و لوسیون دار نگیری چون احتمال حساسیت و عفونت برای دختر ها زیاده
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
سلام خانمی هاگیز خیلی خوبه و جویفول
تیر آرش در کمانم، نام ایران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چون سیاوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاویانم، من ز ماد و از هخایم، از ارشک، ساسانیانم، مازیارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشن یلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آریـــانم
هاگیز خوبه عزیزم
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
2810