2777
2789
سلام

دوستان عزیز کسی میدونه هزینه تحصیل در دندانپزشکی دانشگاه آزاد چقدره؟هر ترمش حدودا چقدر میشه و کلا چقدر؟

ممنونم
عزیزم من فقط میدونم هرچی باشه می ارزه
یکسال بعد فارغ التحصیلیت خرجش جبران میکنی
حتما دنیالش برو
من از درامدش باخبرم
مث منکه 4سال عمرم تو دانشگاه تلف شده وپشیمونم چرا نرفتم دانشگاه ازاد دندانپزشکی
ماهی ده تومن حداقل درامدش هس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترمی 5/2 میلیون هزینه دانشگاه هستش که شامل شهریه ثابت و متغیره. ولی شما از سال سوم باید مواد و وسیله ها رو خودت تهیه کنی که نسبتا زیاد میشه .
البته قابل توجه مامان ونوس که 10 تا کمی زیاده. اگر همش مشغول کار باشی شاید نصف این مقدار بشه.
مامان ونوس جون همه هم این طوری نیستن.... فقط دکترهای خوب درآمد خوب درمی آرند.
اگه دکتر خوبی باشی درآمد فوق العاده ای داری درغیر این صورت علاوه بر اینکه درآمد آنچنانی ای نخواهی داشت، عمرت هم تلف شده...
رشته های پزشکی و دندون طوری اند که باید گفت یا هـــمــــــــــــــــــــــه یا هـــــیچــــــــــــــــــــی...
یکی از دوستان من هفته ای 2-3 میلیون درامدشه. مطب هم نداره و درمانگاه کار میکنه. مردها هم خیلی درامد دارن. تا 20 میلیون رو به چشم دیدم اونم فقط از درمانگاه! من که سراسری خوندم هم از سال سه همه وسیله ها رو خودم خریدم. هزینه ش شدید نمیشه. شاید ترمی 10-20 هزار تومن حداکثر
دانشگاه آزاد ترمی 3-5/2هست.نه عزیزم دکتر تازه کار کجا 10 تومن درمیاره.تو این شغل وجدان کاری خیلی مهمه.یکی مثل دوست شوهرم که اونقدر مخ میزنه که هر دندون عصب کشی رو به روکش میرسونه یکی هم مثل شوهر من که وجدان درد میگیره و هیچ کار اضافی به مریض پیشنهاد نمیده
تازه تا میبینن جوونی زیاد روت حساب نمیکنن.شوهر من قیافه اش از سنش کمترنشون میده ولی 10 ساله کارمیکنه میگه گاهی مریضا خودشون میگن ما خیال کردیم تازه کاری با ترس و لرز نشستیم زیر دستت
آسمانه جان کار نمیکنی؟از کدوم درمانگاه هفته ای 2-3 تومن درمیارن بگو ما هم بریم اونجاها!
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
دوستان ممنون از راهنماییتون.کسی که لیسانس از دانشگاه دولتی داشته باشه میتونه دوباره کنکور سراسری امتحان بده؟

من فکر می کنم هزینه دندون پزشکی دانشگاه آزاد خیلی زیاده.دوست دارم.ولی باید ببینم میتونم از عهده هزینش بر بیام.بعد شروع کنم بخونم.

اگه اطلاعات دقیق تری دارید ممنون میشم بشنوم.
سلام عزیزم....من پارسال خیلی در این مورد تحقیق کردم چون میخواستم وارد این رشته بشم و کنکورشو هم شرکت کردم و قبول شدم اما نرفتم........تقریبا اگه شهریه ها رو همین مقداری که الان هست در نظر بگیری و تورمی برای هزینه وسایل و واحدهای عملی در نظر نگیری بین 35 تا چهل میلیون خرج تحصیل کل دوره ش میشه.....اگه هدفت فقط دندونپزشکی خوندن هست میتونی گزینهایی مث دانشگاه های مورد قبول وزارت بهداشت توی بقیه کشورها رو هم در نظر بگیری....بعضیها هم هزینه ش از ایران کمتره و هم ورودش آسونتره
با شبنم جون هم موافق نیستم که میگن دکتر خوب درامد خوب.نه عزیز فقط باید اسم در کنی و زبون باز باشی.نمیخوام تعریف کنم ولی کسی با دقت و ظرافت شوهرم ندیدم کار کنه.ولی زمان میبره تا سینه به سینه کارتو ببینن و اسمتو بشناسن.6 سال پیش داشتم گول یه دندانپزشک بی وجدان رو میخوردم که میخواست یه کار زیبایی ساده رو 5/1 میلیون ازم پول بگیره که همون موقعها ایشون اومد خواستگاری و... منو به استادش معرفی کرد همون کارو متخصص 250 تومن ازم گرفت انجام داد.فرق دکتر با دکتر اینه...
در مورد درآمد هم بستگی داره اینکه کجا بخوای کار کنی....اگه توی شهر کوچیکی باشی که تعداد دندانپزشک ها کم باشه درآمدت عالیه و میتونی راحت روی 10 تومن ماهیانه به بالا حساب کنی اما توی تهران و شهرهای بزرگ دیگه چون دست زیاده یا مدرک دوره عمومی باید توی درمانگاه ها کار کنی که درامدش انقدر نمیشه....اما اگه بتونی بعد از فارغ التحصیلی تخصص قبول بشی و کارای زیبایی و جراحی های تخصصی انجام بدی دیگه حرف نداره...درامدت رو نمیشه حساب کرد
اینو بگم بی سواد ترین دکترها که ببخشید گند میزنن به دندون بیمار بیچاره همینا هستن که تو اکراین و مجارستان و ...درس خوندن.وقتی میرین دکتر تحقیق کنین از اینا نباشن.شوهرم از خرابکاریاشون زیاد برام گفته..
2810