2777
2789
خیلی سخت میگیره توی مدرسه دخترم هر کسی رفته بود بعد از چند ترم میومد بیرون

چون آموزش اش واقعیه و اصولیه بقیه مدرک الکی میدن سطح بچه از مدرکش پایین تره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم رو هر دو آموزشگاه بردم تعیین سطح.کیش دخترم رو ترم 9 تشخیص داد و سفیر ترم 6 هر دو یک کتاب ر ...

با این توضیحاتی ک شما دادی خب معلومه کیش رو انتخاب میکردم

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

عزیزم فقط آموزشگاه نسیما توی خیابان شریعتی خیابان صاحبی کوچه خواجه عبدالله. به هر کسی آدرس دادم پشیمان نشده می توانی برای امتحان یه سر به آن آموزشگاه بزنی. نسیما دخترانه اش هست. امیر توی پاسداران پسرانه. واقعاً عالیه

الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر

زبان انگلیسی را در کرج به صورت خصوصی و توسط مترجم همزمان سفیر اندونزی، مشاور برنامه پرس تی وی  آموزش ببینید و به راحتی برای مهاجرت، آیلتس و تسلط کامل به مکالمه و دوره های جنرال آمادگی پیدا  کنید تجربه ثابت کرده است که زبان انگلیسی را از فارغ التحصیل این رشته آموزش ببینید که از افتخارات ما رتبه برتر و استعداد درخشان بودن دانشگاه اصفهان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه تهران میباشد و با تجربه بیش از یک دهه تدریس در آموزشگاه های معتبر ایرانمهر، ایران کانادا، سفیر و... به شما برای رسیدن به هدف کمک میکنیم و به عنوان مدرس زبان انگلیسی در گوگل نیز برند هستیم

شماره تماس و تعیین سطح رایگان

09913585340

کرج

سلام عزیزم شما دخترت رو موسسه کیش ثبت نام کردی

چطوره

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم