2777
2789
عنوان

بهترین دبستان دخترانه را کی می شناسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322900 بازدید | 311 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترونه باشه
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
سلام میشه پیش دبستان خوب توی منطقه دو معرفی کنید گیشا و مرزداران مرسی
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نرگس جان این لینک رو هم ببین نام مدارس مذهبی غرب تهرانه http://tazkieh.ir/M/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/422-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86
ذهن جایگاهی است که می تواند از بهشت جهنم و از جهنم بهشت بیافریند

به نظر من تزکیه واقعا از روشنگر بهتره هر دو مذهبی هستن ولی روشنگر مذهبی افراطی هست و اصولا بچه ها دین زده میشن به نظر من بچه های روشنگر مغرور هم میشن من خیلیاشون رو دیدم که مغرور شدن

28سالمه باورم نمیشه یعنی منم دارم مامان میشم. خدا رو شکر
من دخترم  و تزکیه ثبت نام کردم و راضییم

سلام مامان نرگس جان.ببخشید دخترتون چندساله که تزکیه درس میخونه؟خودش مدرسه رو دوست داره؟جو مدرسه رقابتی سخت نیست؟تکالیف رو تو خونه هم میارن؟

نرجس تو جردن هر روز زبان،‌ فرانسه، کلاسهای فوق برنامه خوب

خیلی زمان برده از پست شما تا من

من تصمیم دارم امسال به امید خدا دخترم اونجا بذارم میشه اگه چیزی میدونید بهم بگید

تولد تو رویای واقعی من است