2777
2789
سلام مامان جونا دو هفته اس که شروع کردم ولی نتیجه ای ندیدم کسی تجربه ای داره تورو خدا بگید چیکارکنم پسرم 2سالو5ماهشه
سلام مامانا منم پسرمو یه هفته ست که از پوشک گرفتم راستش دو ماه قبل hین کارو می خواستم انجام بدم اما ناموفق بودم چون هم خودم همت درست و حسابی نداشتم هم حوصله آنچنانی این کار یه عزم راسخ می خواد و حوصله یکی دو روز باهاش کلنجار رفتم اما دیدم نمی کشم بی خیال شدم وروجک کارشو که می کرد می یومد می گفت مامانس دیس کردم گاهی وقتا هم چون خودم زیاد جدی نبودم دیرتر یادآوری می کردم خوب بچه ست دیگه نمی تونه کنترل کنه پسر من الان بیست و هفت ماهشه خلاصه الان خودم تصمیم جدی گرفتمو اونم خدارو شکر خیلی خوب همکاری کرد اوایل زود به زود بهش می گفتم و یه ربع به یه ربع می بردمش دستشویی اما بعد شد نیم ساعت نیم ساعت الان که خودش می گه هم جیششو هم پی پی شو اوایل برای پی پی می گفت امی امی پوشک اما من تحویل نگرفتم می گفتم نه باید بری دستشویی آخه خواهرزاده من الان سه سالشه اما با وجود این برای پی پی باید پوشکش کنند دیگه من نذاشتم این کار براش عادت بشه روز اول که پی پی کرد یه جیغی کشید که نگو طفلکی ترسیده بود براش تازگی داشت اما حالا خودش می یاد به من می گه حتی سعی می کنه شلوارشو خودش دربیاره به نظر من این کار به تشویق و حوصله خودمون برمی گرده من همیشه تشویقش کردم عاشق آب بازیه و وقتی پی پی می کنه و می شورمش شیر و باز می کنم و بهش می گم اینم جایزه پسر گلم که خودش اومده دستشویی و می زارم تا ]چنددقیقه با آب بازی کنه الانم هوا گرمه و مشکلی پیش نمی یاد و اینجوری اونم تشویق می شه در مورد شبا من پوشکش می کنم هرچند خداروشکر شب ادراری نداره اما من فغلاٌ شبا پوشکش می کنم اما صبح که بیدار می شه پوشکشو باز می کنم می بینم که تمیز تمیز بعد می گم برو دستشویی خلاصه اگه خودمون یه کم حوصله به خرج بدیم اونا راه می یوفتن
سلام به همه مامانها گل من هم درست سر دوسال و شش ماه پسرم کاملا کامل یاد گرفت البته 3 ماه طول کشید من از دو سال دو سه ماهگی شروع کردم چون اول بهار بود و هوا خوب شد من کارمندم صبحها بسته بود واز ساعت 4 بعداظهر تا شب موقع خواب بازش می کردم هر نیم ساعت می بردمش ولی خیلییییییییییییی سخت بود انقدر گریه کردم که خدا می دونه به هیج وجه راضی نبود رو لگن بشینه براش چندتا لگن خریدم یکی برای عروسکهاش یکی تو حموم یکی تو دستشوییی خلاصه با مکافات پی پی رو که اصلا حاضر نبود تو لگن بکنه جالبه که پسر من از 20 ماهگی می گفت که پیپی داره ولی می رفت پشت در یا کمد یا پرده خلاصه بعد از سه ماه تلاش یه روز صبح خودش شلوارکش رو دراورد گفت مامان پی پی دارم بدو - دیگه بهترییییییییییییییییییییییییین لحظه ام بود از خوشحالی مردم و خدا رو شکر از او موقع الان حدود دوماه اصلااا خرابکاری نداشته حتی شبها کاملا خشک می خوابه من ماه اول رو شبها پوشکش می کردم و صبح قبل از این که بیدار بشه پوشک رو باز می کردم و خدار و شکر یاد گرفت

مامانها خیلیییییییییییی باید صبرو حوصله داشته باشید از شیر گرفتن خیلی راحت تر تا از پوشک گرفتن .

به امید م وفقیت کامل شما و نینی ه ای گل توننننن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
خیلی تاپیک مفیدی هست
من پسرم متولد اسفند 86 هست. اما هیچ اقدامی نکردم . یکی اینکه شیر گاو رو فقط تو خواب میخوره و حاضر به خوردن با لیوان و... نیست. دوما اینکه متاسفانه یکی از اقوام اونو ترسونده . واسه همین کلا بیخیال شدم. اما حالا که پستها رو خوندم.کسیکه نوشته بود دیر گرفته اما کودکش خرابکاری نکرده خیلی خوشحال و امیدوار شدم!
میخوام از بهمن کم کم شروع کنم. البته 3 روز دارم زمان شیر خوردنشون به روز تبدیل میکنم(اخه دکتر یبار بهم گفت با این تعداد شیری که این شب میخوره یا باید شبها پوشکش کنی یا هی ببری wc که خب خواب هردوتون ناقص میشه)
بازم خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
والدین عجله‌ای برای از پوشک گرفتن کودکان نداشته باشند

یک متخصص نوزادان با بیان این که 90 درصد علت بروز یبوست نا مشخص است گفت: آغاز تغذیه کمکی برای شیرخوار، دوره آموزش انجام دفع اختیاری و دوره پیش از دبستان شایع ترین زمان بروز این عارضه در کودکان است.

دکتر وحید قبادی دانا دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران با بیان این که اجابت مزاج نرمال یکی از نشانه های سلامت در اطفال است، اظهار داشت: یبوست به معنی تاخیر یا سختی در دفع مدفوع است که برای سنین مختلف متفاوت است. برای مثال شیرخواران در هفته اول به طور متوسط چهار بار دفع در روز دارند که در سه ماهه اول تولد، شیرخواران شیر مادرخوار به طور متوسط 3 بار در روز و شیرخشک خواران بطور متوسط 2 بار در روز دفع دارند.

این متخصص نوزادان ادامه داد: یبوست از بیماری های شایع در کودکان است به نحوی که 3 تا 5 درصد مراجعات به متخصص کودکان را تشکیل می دهد و حداکثر شیوع آن در سنین بیش از دبستان دیده می شود.

وی با تقسیم بندی یبوست به 3 دوره در کودکان گفت: دوره اول بعد از شروع تغذیه کمکی و اضافه شدن غذاهای جامد به رژیم شیرخوار است. دوره دوم زمانی است که کودک آموزش انجام دفع اختیاری ادرار و مدفوع را دریافت می کند و یا به اصطلاح از پوشک گرفته می شود. و دوره سوم در زمان آغاز دبستان است خصوصا اگر شرایط توالت مدرسه برای کودک رضایت بخش نباشد.

این عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی ادامه داد: یبوست ممکن است به علت اشکال در هر یک از مراحل دفع مدفوع ایجاد شود. به طور کلی علل یبوست به دو دسته ارگانیک و عملکردی تقسیم می شود، و فقط 5 درصد موارد یبوست علت ارگانیک دارند. علل ارگانیک شامل مالفورماسیون های مادرزادی مانند تنگی مقعد و توده های لگنی، اختلالات عصب و عضله روده مانند بیماری هیرشپرونگ، علل متابولیک مانند هیپوتیروئیدی (کم کاری تیروئید)، هیپرکلسمی و بیماری سیستمیک فیبروزیس (CF) و غیره است.

دکتر قبادی گفت: در بیش از 90درصد موارد علت یبوست نامشخص است و یبوست عملکردی (Functional) نامیده می شود. در این حالت معمولا یک تجربه دفع دردناک که اغلب بی سروصدا بوده و عاملی برای اجتناب کودک از دفع و نگه داشتن مدفوع است

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: گاهی موارد نیز در خلال آموزش توالت رفتن یا تغییر در رژیم غذایی، استرس، عدم دسترسی به توالت مناسب یا به تاخیرانداختن دفع به علت بازیگوشی، یا جذب آب مدفوع در روده بزرگ و سفت شدن توده مدفوعی، اجابت مزاج با درد همراه خواهد شد و این تجربه دردناک باعث اجتناب آگاهانه کودک از دفع مدفوع می شود.

وی ادامه داد: اگر کودک تاخیر در رشد داشته باشد، علاوه بر یبوست بی اختیاری ادرار داشته باشد، یبوست از بدو تولید بصورت تاخیر در دفع مدفوع اولیه (مکونیوم) داشته باشد و یا به درمانهای رایج پاسخ ندهد و باید علل ارگانیک را بیشتر مد نظر داشت.

دکتر قبادی گفت: خودداری از دفع مدفوع منجر به توقف طولانی مدت مدفوع در کولون (روده بزرگ) و در نتیجه جذب بیشتر آب مدفوع و سفت و سخت شدن مدفوع می شود. خروج مدفوع سخت باعث ایجاد آسیب و زخم در مخاط مقعد شده و می تواند باعث بوجود آمدن شقاق مقعد و مشاهده خونریزی هنگام دفع شود.

این متخصص نوزادان تصریح کرد: همچنین در نتیجه یبوست بتدریج احساس دفع بعلت وجود توده های بزرگ مدفوعی در انتهای روده بزرگ (رکتوم) از بین می رود. با کشیده شدن دیواره رکتوم ممکن است مدفوع خود به خود از کنار توده بزرگ و سفت مدفوعی نشت کرده و لباس زیر کودک را کثیف نماید که منجر به عصبانیت والدین و در نتیجه ترسیدن کودک می شود. با ادامه یبوست ممکن است اتساع شکم، دل پیچه و بی اشتهایی نیز ایجاد شود.

این عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی ادامه داد: درمان یبوست در کودکان شامل سه مرحله تخلیه روده بزرگ از توده مدفوعی سفت و سخت به کمک داروهای تنقیه ای، دوم ایجاد یک مدفوع نرم به کمک داروهای خوراکی که بتواند روزانه به راحتی دفع شود و سوم ایجاد یک عادت برای تخلیه منظم روده ها و نیز رژیم مناسب غذایی صورت می گیرد.

دکتر قبادی گفت: مدت زیادی ممکن است برای یبوست با ملین ها و رفتار درمانی لازم باشد که اکثر شکست های درمانی ناشی از مصرف ناکافی دارو یا قطع زودرس آن است.

وی گفت: ملین را باید زمانی قطع کرد که کودک مدت 6 ماه دفع مدفوع نرم روزانه داشته باشد. رژیم غذایی یک کودک مبتلا به یبوست باید حاوی مایعات فراوان و نیز مواد غذایی حاوی فیبر کافی مثل سبزیجات، میوه ها و غیره باشد. مصرف بعضی از میوه های حاوی سوربیتول نظیر گلابی و آلو تعداد دفعات اجابت مزاج و میزان آب مدفوع را افزایش می دهند.

این متخصص نوزادان اظهار داشت: یک جزء مهم درمان، تغییر رفتار به صورت توالت رفتن منظم کودک است. باید پس از صرف غذا زمان کافی برای این کار کودک در نظر گرفت و انجام آن را با دادن پاداش به کودک همراه کرد و بدین وسیله این رفتار را در او تقویت شود.

دکتر قبادی با اشاره به بیانیه آکادمی اطفال امریکا (AAP) گفت: والدین باید از مجبور کردن بچه ها برای آموزش توالت رفتن و کنترل مدفوع خودداری کنند و به اصطلاح عجله ای برای از پوشک گرفتن کودکان خود نداشته باشند و هر وقت که کودک از نظر تکاملی آمادگی ان را داشت این کار را بکنند. اصرار بر این امر موجب اختلال در مکانیسم دفع و بروز یبوست در کودکان می شود.
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
اینو نوشتم چون برادر زادم بهش دچار شد وهنوز هم باهاشه
سلام . من پسرم رو یک ماه پیش یعنی وقتی دو سال و هشت ماهش بود از پوشک گرفتم . از یکماه پیش همش بهش میگفتم که دیگه بزرگ شدی و نباید پوشک ببندی . یه روز بعد از ظهر که از اداره رسیدم خونه پوشکشو باز کردم و گفتم که هر وقت دستشویی داشتی دیگه باید بری wc . روز اول هر نیم ساعت یه بار ازش میپرسیدم ولی از روزای دیگه خودش به موقع بهم میگفت . از همون موقع شبها هم اصلا پوشکش نکردم . آخه من بهش گفته بودم تو پوشکت جوجو هست نیش میزنه . دیگه نمیتونستم شبها هم ببندمش. ولی تا به امروز که حتی یکبارم جاشو خیس نکرده .
سیما جان پسر من دو ماه از پسرت بزرگتره ولی با وجود این غذای اصلی و مورد علاقش هنوز که هنوزه شیره . شبها هم حتما قبل از خواب 250 تا رو میخوره . بعضی شبها هم نصف شب هم شیر میخواد . با وجود اینا تا صبح اکثرا خشک میمونه ولی بعضی شبها هم خودش منو از خواب بیدار میکنه میگه جیش داره . همه به من میگفتن که خیلی دیر از پوشک بازش کردی ولی من از این بابت خوشحالم که نه پسرم اذیت شد نه خونم کثیف شد .
وای خداااااااا.چه عجیب تو خانواده ما هیچ بچه ای بیشتر از یک سال و هفت ماهگی تو پوشک نبوده .شما چقدر دیر اقدام میکنید .من خواهر زادم رو که تقریبا میشه گفت خودم بزرگ کردم یک سال و سه ماهش بود که از پوشک گرفتم .اصلا خودش گذاشت کنار د اگه پوشکش میکردیم گریه میکردو ناراحت میشد.حالا هم برای پسر خودم که الان نه ماهه است همون یک سال و نیمی رو در نطر گرفتم.فکر میکنید مشکلی پیش میاد؟
مامان کوروش جون هر بچه ای یجور هست. مشکلات وقتی شروع میشه که میخواییم بچه ها همه یجور باشن.حالا چه واسه مبحث پوشک وچه غیره.
سلام فکر کنم من پسرم از همه نی نی های شما کوچیکتر بود که شروع کردم به از پوشک گرفتنش همش دوست داشتم از پوشک بگیرمش که خودش راحت شه اخه ما جنوب زندگی میکنیم و هوا فوق العاده گرم هست و پوشکش همیشه خیس عرق الان پسر من2 ساله هست من 1سالو نیم بود شروع کردم نه دعواش کردم نه ناراحت شدم همش تند تند میبردمش دستشویی ولی نمیگفت بعد از یه هفته دیدم میره پشت مبل تند تند ناخن میخوره اصلا فکر نمیکردم که برای مقوله پوشک باشه منم بردمش پیش دکترش دکتر اول فکر کردم من بچه جدیدی دارم بعد گفت اختلاف پدر و مادر در صورتی که ما خونواده فوق العاده آرومی هستیم بعد گفتم ببینم از پوشک گرفتیش که من گفتم آره و کلی با من دعوا کرد که مخصوصا پسرا دیرتر از پوشک گرفته میشن و دوباره ببندش باور کنید بعد از 2 روز دیگه ناخن نخورد میخواستم بگم چه 2 ماه زودتر چه دیرتر زیاد توی روند رشد بچهه تاثیر نداره حالا یه بچه رو 3 ساله بگیرن یه بچه رو 1 ساله چه توفیری داره فقط به بچهها فشار نیارید امیدوارم تونسته باشم به مامانای نگران هشدار بدم
مانلی جون یه دنیا ممنون که تجربتو در اختیارمون قرار دادی.
من امروز داشتم خودم میرفتم..اشکان گفت چرا میری و من براش توضیح دادم بزرگ که میشیم باید پمبرز نبندیم و بریم به موقع دستشویی.... یهو گفت منم میام.منم با مهربونی بردم و راهنماییش کردم اما اصلا خوشش نیومد و منم به روی خودم نیاوردم
سلام به همه
دوست عزیز فکر نمیکنید هنوز زوده؟پسر من 2.5 ساله بود من شروع کردم اول با پوشک عادتش دادم وقتی دیگه تو پوشکش نه جیش کرد نه پی پی دیگه پوشک را باز کردم البته 1 مدت شبها پوشکش کردم چون زمانش طولانی تر بود الان با این که دیگه پوشک نداره ولی موقع اذان صبح هر روز میبرمش دستشویی تا بهش فشار نیاد.این روشی بود که دکتر اطفال پسرم گفت اینطوری نه خونمون نجس شد و نه اعصاب من و پسرم خورد شد.اگر زود بگیریش ممکنه در آینده دچار شب ادراری بشه و شما دوباره اذیت میشید .کمی صبر کنید.امیدوارم موفق باشید و کمکتون کرده باشم.
مرسی مامان عزیز.در اختیار گذاشتن تجربه،بهترین کمک هست
سلام مجدد
یه سوال مهم:
شماها وقتی شروع کردین به پوشک گیری:
1-شبها پچه هاتون تا صبح پوشکهاشون خشک بود؟
2-اول اونها میگفتن یا شما هی بازشون میکردین؟ منظورم زمانی شروع کردین که از پمپرز بدشون اومده بود؟
سلام دوستان چه تاپیک خوبی . من نزدیک 1 ماه هست که در گیر این پروژه هستم.پسرمو شبا پنپرز می کنم وتوی اون جیش می کنه. ولی روزا باز هستش و توی شلوارش جیش نمی کنه. فقط مدام دوست داره توی دستشوئی باشیم .
مهمتر از همه اینکه به منم از تجربیاتتون بگید .پسر من سر لگنش به هیچ وجه نمی شینه .برای همین پی پی شو کامل نمی کنه و ما باید چندین بار بریم دستشوئی .