2777
2789
متاسفم😔😔

فداتشم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته نهم فهمیدم 

سلام اگرتاپيك منو ميبيند ميشه خواهش كنم جواب منو بديد من بار اول كه براي ساك حاملگي رفتم دكترم گفت دوتا ساك بارداري با gdمثبت ديده ميشه ولي اين هفته كه شيش هفته ميشم رفتم گفت فقط يه دونه ست و هفته ي بعد بيا شايد اون يكي هم باشه به نظرتون ميشه يكيش مشخص نباشه؟؟؟تو سونوهاي بعدي مشخص بشه؟

من 4سال شده از این دکتر به اون دکتر می رم شاید خدا یه نی نی بهم بده ولی حکمت خدا رو نمی دونم خواهر د ...

ساده ترین راه و بهترین.دوهفته فبل پریودت منظم پشت سر هم 7 روز بادکش روی رحم و پشت کمرت بندازی 

به محض اینکه قلبشون تشکیل شد فهمیدم .البته از روی سطح هرمونا تو هم آزمایش خون اولی هم می شه فهمید ام ...

بتات چند بود

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
من پنج ماهگی فهمیدم قبل پنج ماه قل دوم اصلا مشخص نبود هیچ وقت آون روز رو فراموش نمی کنم

چه جالب بوده

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
ایشالله هر چی دلت بخواد همون بشه برای ما هم دعا کن که منتظر هستیم

سلام من مدت دو سال بود برای بارداری اقدام کرده بودم اما بارداری نمی شدم تا وقتیکه یه کتاب قدیمی خوندم و با استفاده از اون الان سه ماهه باردارم اگه خواستی روششو بهتون بگم

ساده ترین راه و بهترین.دوهفته فبل پریودت منظم پشت سر هم 7 روز بادکش روی رحم و پشت کمرت بندازی 

سلام من مدت دو سال بود برای بارداری اقدام کرده بودم اما بارداری نمی شدم تا وقتیکه یه کتاب قدیمی خوندم و با استفاده از اون الان سه ماهه باردارم اگه خواستی روششو بهتون بگم

2810