2777
2789
تاالان هم ازاسترس خوابم نبرده کسی هست کمکم کنه وجواب بده 

به به جبارکه اگه دوقلو بود که باید دو تا قلب میزد عزیزم اگر مشکل غیرطبیعی داشتی تو سونو مشخص میشد نگران نباش خانمی

خداوندا مرا آن ده که آن به 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 4سال شده از این دکتر به اون دکتر می رم شاید خدا یه نی نی بهم بده ولی حکمت خدا رو نمی دونم خواهر د ...

عزيزم من يه دكتر بهت معرفي ميكنم امكان نداره كسي رفته باشه پيشش باردار نشده باشه فقط چون شلوغه يكم دير وقت ميده ولى يكى از دكتر هاى پنجه طلاي ايرانه

02188950520

دكتر تهرانى نژاد

من 4سال شده از این دکتر به اون دکتر می رم شاید خدا یه نی نی بهم بده ولی حکمت خدا رو نمی دونم خواهر د ...

این حرفت میشه خودخواهی چا باید یکیشو به شما بده وقتی خودش مادرشونه و زحمتشونو کشیده😕

اگه خودهواهی نکنی حتما خدا بهت بچه میده خیلی ادمها توجه به افکارشون نمی کنن و اینکه نباید ناشکر باشی حتما حکمتی درونشه و بالاخره شماهم بچه دار میشی

عزيزم من يه دكتر بهت معرفي ميكنم امكان نداره كسي رفته باشه پيشش باردار نشده باشه فقط چون شلوغه يكم د ...

سلام این دکتر کجاییه؟برا تهرانه؟

لطفا سه تا صلوات برا نی نی دار شدن منم بفرستین😔🙏...اجرتون با خدا😍
سلام این دکتر کجاییه؟برا تهرانه؟

سلام. ببخشید من جواب میدم. بله من مریضشون هستم . تهران هستن بلوار کشاورز. ولی اگر شهرستانم هستین ارزششو داره بیاین پیشش. من بعد از ۱۲ سال ناباروری و ۵ بار میکرو باردار شدم. البته پیش ایشون دفعه دوم انتقال مثبت شد. شلوغ هست ولی کارشون حررررف نداره. خیلی هم معتقد و باانصافه

من به دستای خدا خیره شدم ......معجزه کرد😍
سلام خوبین منو هم تو جمعتون می پذیرید ما تو خانوادمون ژن دوقلو داریم فکر می کنید اقدامی باشه کرد که ...

خودت تقویت کن بعد روز تخمگ گذاریت باید بدونی که بری سنو داخلی بدی که ببینی چندتا فیلکول آزاذ کردی

این حرفت میشه خودخواهی چا باید یکیشو به شما بده وقتی خودش مادرشونه و زحمتشونو کشیده😕 اگه خودهواهی ...

منظورش این نبود که خواهرش یکی از بچه هاشو بده به این

منظورش اینه که چی میشد خدا یکی از اینا (بچه) بهش بده

میشه تو سونوی اول بگن یدونس ولی تو بعدی معلوم شه دو قلوه یا امکان نداره

من بتام ۱۵۰۰بود دو روز بعد از موعد پریودم که نشدم و رفتم ازمایش دادم ولی برا قلبش که رفتم شنبه یدونه بود 

یعنی ممکنه سری بعد بگن دو تاس یا نه؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
من پنج ماهگی فهمیدم قبل پنج ماه قل دوم اصلا مشخص نبود هیچ وقت آون روز رو فراموش نمی کنم

چطوری مشخص نبود قل دومتون؟ یعنی اصلا بهتون نگفته بودن که ممکنه دوتا باشن؟ 

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
میشه تو سونوی اول بگن یدونس ولی تو بعدی معلوم شه دو قلوه یا امکان نداره من بتام ۱۵۰۰بود دو روز بعد ...

عزیزم دو قلو بارداری. از موعد پریدم یک روز گذشته بتا ی من ۱۹۸۰ هست . احتمال دو قلو هست ؟؟

عزیزم دو قلو بارداری. از موعد پریدم یک روز گذشته بتا ی من ۱۹۸۰ هست . احتمال دو قلو هست ؟؟

عزیزم سقط شد بچم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
2810