2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درستی میکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 37 پست
من الان بچم 2 سالشه ولی نمیتونم جداش کنم چون خونمون یک خوابه است.

الان هم از شیر گرفتمش هم اون راحت میخوابه هم من.
برای خوابیدنش زیاد بهم وابسته نیست میبرمش تو اتاق روتخت میزارمش بعد از چند دقیقه خوابش میبره بدون من.البته بعضی وقتا میگه مامان تو هم بیا کنارم بعد میخوابه ولی کلا همیشه تا صبح من هم کنارش میخوابم شوشو هم اینطرفم.

حالا که ما یک اتاق خواب داریم به نظر شما چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه شش ماهه دلت اومد چه مادری هستی بچه تا حداقل دو سالگی مراقبت میخواد
هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
منم تو چندتا کتاب خوندم بهترین زمان بین 1 تا 2 ساله چون بچه تا قبل از دو سالگی مفهوم تاریکیو نمیدونه
منم 18 ماهگی دخترمو جدا کردم و خیلی هم راحت هم هردوتامون باهاش کنار اومدیم
اما چند وقت پیش دختر همکار بابام تو خواب یهو تب میکنه و تشنج و میره تو کما بعد از یه هفته هم فوت میکنه
دکتر که خیلی با پدر و مادر بچهه دعوا کرده بود میگفت نباید بچه جدا بخوابه اگه تو اتاق خودتون بود صدای ناله هاشو یا هذیوناشو میشنیدیدن و کار به اینجا نمیرسید گفته مورد اینطوری کم نداشتن
منم از اون روز تو اتاق خودمون اما جدا (نه روی تخت خودمون ) میخوابونمش
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
2805
من خیلی از بچه ها رو دیدم تا 4 یا 5 سالگی کنار پدر و مادرشون بودن اما همینکه رفتن پیش دبستانی یا مدرسه خودشون خواستن جداشن آخه بچه اونوقت تا حدی کاملا مستقل میشه دیگه
ولی به نظرم زیر یک سال دیگه خیلی زوده
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
عزیزم 6 ماهگی خیلی سن خوبیه هم خودت و شوشو زودتر مستقل میشید هم بعدا که بچه بیشتر درک کرد براش سخت نمیشه .
روایت هم داریم از پیامبر که بچه را از 6 ماهگی در اتاق مجاور بخوابانید تا شجاع و جسور شود
*یارب این نوگل خندان که سپردی به منش / میسپارم به تو از چشم حسود چمنش*
مهسا جان حس قشنگ دلتنگیتو درک میکنم اما با احترام به همه مامانایی که گفتن زیر یک سال خیلی زوده به عنوان یه روانشناس کودک باید بگم بهترین سن برای جدا کردن بچه است . وقتی تا صبح چند بار بهش سر بزنی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد . یادمون باشه برای اینکه بتونیم بچه هایی نرمال و مستقل بار بیاریم اول باید مواظب حس وابستگی خودمون باشیم چراکه این ما هستیم که وابستگی رو به بچه ها می آموزیم اونا هیچ وقت خود به خود وابسته نمیشن
پروردگارا به من بصیرتی بده تا این هدیه خدایی ام را به شایسته ترین شکل پرورش دهم !..........آمین