2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درستی میکنم؟

1972 بازدید | 37 پست
پسرم ٦.٥ هستش امشب برای اولین بار تو اتاق خودش گذاشتمش اما دلم نمیاد انگار یه چیزی کم دارم وقتی پیشم نیست الان هی میخوام برم بیارمش پیش خودم بخوابونمش، به نظرتون چه کنم؟ زود نیست جای خوابش رو جدا کنم؟ دلم برای بوش که شب تا صبح تو اتاق خواب باشه تنگ میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دوست دارم همه بهم بگن جداش نکن که منم بدو بدو برم برش گردونم تو اتاق خودمون، شب تا صبح هر وقت بیدار بشم پر از بوسش میکنم پیشم نباشه دلم برای بوس کردنش تنگ میشه، غصه دارم
من الان پسرم سه سالشه تو اتاق خودش میخوابه ولی من پایین تختش می خوابم البته الان که ساعت 2 هستش من هنوز بیرون اتاقم یعنی اگه نا صبح هم نرم متوجه نمیشه ولی به قول شما دلم نمیاد

ولی دیگه کم کم عادتش میدم تنها بخوابه

من شنیدم سه سال هم سن خوبیه برای جدا کردن اتاق بچه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
2810