2777
2789
عنوان

واقعا ینی چی اینکارا

224 بازدید | 32 پست

رفته بودیم باشوهرمو داداشس رستوران من زیتون پرورده برداشتم تا بازکردم قیافه داداشش ی جوری شد مثلا بخواد عقو پیف کنه و روش نشه و شوهرمم هم شوهرم گف اخه اون چیه برداشتی  حالم بد شد داداششم گف من که دیگه شام نمیخوام منم کلا زود قاطی میکنم دیدم هردوشون ی جوری نگام میکنن انگاردارم چیز میخورم 

زیتونوبرداستم انداختم سطل اشغال و هیچی نخوردم 

کلا ی اخلاقلی مزخرف دارن 

وااااا زیتون به این خوبی بگو شما نخورید این اداها چیه😐

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

کارت اشتباه بود 

زیتون پرورده یکی از چاشنی های لاکچریه 

تو باید میخوردی اونا کارشون بی نهایت زشت بود

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جا گفتی داداشش 

یه جا گفتی داداشم 

کدومشون؟ 

به هر حال، چه قدر ایرادگیر و سطحی هستن واقعا سخته با این آدما برخورد داشتن 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

نكنه داشتن شوخي ميكردن مثلا؟

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
کارت اشتباه بود  زیتون پرورده یکی از چاشنی های لاکچریه  تو باید میخوردی اونا کارشون ب ...

دست خودم نیس زود قاطی میکنم ی حرکتی میزنم خودم بیشتر عذاب بکشم مثلا ی بار ب شوخی روشوهرم اب ریختم هی غرمیزد ی هو پارچ ابو روخودم خالی کردم گفتم بیا حالا ساکت شو

چند بار خوندم ببینم من درست فهمیدم یانه...شوهرت و داداشش ببخشید چقدر احمق تشریف دارن...اول اینکه نعمت خداس آه و پیف جیه؟! دوم شما دوست نداری دلیل نمیشه بقیه دوست نداشته باشن...سوم حالا که خوشت نمیاد ساکت روتو کن اونور ادا و اطوار های بچه های 5 ساله چیه؟!

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹