2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو در مورد این برنامه جدید زندگی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل سرخ عزیزم خوبی؟به نظر من تا اونجایی که می تونی از هر موقعیتی برای رسیدن به هدفت استفاده کن اما منافع زندگیت از همه چیز مهم تره برو خونه ی مامانت اما برگرد خونه تا به خودت بیشتر از شوهرت سخت نگذره به نظرم برای تو موقعیت خیلی سخت تر می شه تا همسرت اخه مردا کلا راحت تر با همه چی کنار میان...در ضمن بیشتر از 2 الی 3 ماه که نیست نی نی رو بذار خونه ی مامانت و سر راه برگشتت به خونه برو دنبالش یا حداقل 3 روز در هفته رو این کار رو بکن 3 روز رو برو خونه ی خودت
عزیزم شدیدا بهت توصیه می کنم که دوری و دوستی رو رعایت کنی. من موقع زایمان حدود یک ماه خونه مامان موندم، چون مامانم نمی تونست بیاد پیشم. مامان و شوهرم هم مشکلی با هم نداشتند ولی همین یک ماه باعث شد مسائلی بینشون پیش بیاد که هنوز هم بعد از دوسال ادامه داره. اگه به خاطر خونواده ات داری این کلاس رو میری، به خاطر خونواده ات هم باید شب به شب برگردی به خونه ات. درسته برات سخته ولی بهتر از اینه که بعدا بین شوهرت و خونواده ات اختلاف پیش بیاد.
هر شب برو نی نی رو بردار و برو خونه. برای شام هم همون شامی رو که قراره خونه مامان بخورید با خودت بردار ببر خونه. عزیزم صبر و طاقت مردها خیلی خیلی کمتر از زن هاست و با تغییرات شدید نمی تونند کنار بیان ولی من مطمئنم که تو میتونی با درایت کامل این مرحله مشکل رو پشت سر بذاری ، بدون اینکه لطمه ای به زندگی ات بخوره
موفق باشی.