2777
2789
عنوان

اویز کریر +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 74 پست
به نظر من تشک بازی براش بگیر بچه من ۵ ماه و نیمه اس تشک بازی از دو سه ماهگی دوست داشت تا الان 

خب اونم میخرم اما اویز کریر برای بیرون براش ی سرگرمیه...

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟شما جدیدن خرید کردین برای نینی؟

من آویز کریر نگرفتم و حدود هفت ماه پیش خرید کردم

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
نگوووو کریرو بچه تا ۱۸ ماهگی میتونه استفاده کنه البته رو کریری ک من خریدم اینجوری توضیح داده شده

خخخخ  از ۴ یا ۵ ماهگی مگه میخوابن که بخوای بخوابونیش خودشونو انقدر تکون میدن و کمرشون را بالا میکشن که بلندشون کنی

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
باخه تو بازار عروسک خارجی دیگ کم شده  فکر میکنی چیز خاص و قشنگ بیرون پیدا کنم؟

عروسک خارجی و ایرانی نداره که انقدر حساس نباش

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
باخه تو بازار عروسک خارجی دیگ کم شده  فکر میکنی چیز خاص و قشنگ بیرون پیدا کنم؟

والا تا اب پنیر و کود حیوانی از خارج میارن پس عروسکم۱۰۰% میارن 

ی سر دیجی کالا بزن شاید داشته باشه حداقل ی مقایسه میکنی قیمت رو 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
خخخخ  از ۴ یا ۵ ماهگی مگه میخوابن که بخوای بخوابونیش خودشونو انقدر تکون میدن و کمرشون را بالا م ...

دقیقا ....دکتر بچمم گفت زیاد از کریر استفاده نکن

خب بخر براش بعدم بزن به کالسکه اش ولی ۲۱۳ گرونه به نظرم 

اره منم بخاطر همین تاپیک زدم اما از چدل و رنگش خیلی خوشم اومد....

حالا چه کالسکه چ کریر میشه جابه جاش کرد فرقی نداره،

والا تا اب پنیر و کود حیوانی از خارج میارن پس عروسکم۱۰۰% میارن  ی سر دیجی کالا بزن شاید داشته ...

دیجی کالا خم همینجوری گرون بود!