2777
2789
سلام من یک دختر 3 ساله دارم و یک دختر 6 ماهه الان می خوام بخونم واسه ارشد به چند دلیل 1.بالاخره رشته ای که واقعا دوست داشته باشم و. حاضر باشم سختی های قبول شدن و بعدش هم خوندنشو به جون بخرم را پیدا کردم(یکی از گرایشهای هنر هست) 2.الان توی یک روستا زندگی می کنیم...از خانواده خودم و شوهرم دوریم نه می تونم بیرون برم نه باشگاه و نه هیچ کلاس دیگه ای نه مهمونی میریم و نه مهمون داریم با خودم فکر کردم دیدم از وقتهای مرده ام استفاده کنم کم کم درس بخونم..اول می گفتم برنامه دوساله بریزم واسه این کار اما الان که درسهارو می خونم بیشتر علاقه مند می شم و دلم می خواد همین امسال قبول بشم اما مشکلاتم واقعا با این دوتا بچه روزی دو یا سه صفحه می تونم بخونم..مخصوصا خوابم کمه ،دختر بزرگم دیر می خوابه شبها . کوچیکه صبح زود بیدار میشه شوهرم هم داره می خونه واسه ارشد و کم می تونه کمکم کنه
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
فقط میتونم بگم افرین به شما و شوهرت ....مطمن باش با علاقه ای که داری موفق میشی...خیلی از امیدت خوشم امد چون یک تنه داری میری به جنگ درس و علاقه مندم هر روز بیشتر میشه.امسال شاید نشه ولی اگر اگر مدام بخونی حتما قبول میشی
خدایا فقط تو رو دارم ،کمک کن نی نی هام سالم دنیا بیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوقلو ١٦ ماهه دارم و ترم دو ارشد شیمی الی هستم.وقتی میخواستم ترم یک برم بچه هام تازه ٨ ماهشون بود.خیلی کوچیک بودن. در ضمن معدلم اون ترم الف شد و از بقیه بچه ها معدلم بالاتر شد
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
سلام ممنون از همه A2sA. عزیز بله توی یک روستا زندگی می کنم به خاطر شغل شوهرم هست... بهارک جون فلسفه هنر می خوام بخونم ایندرا جوون چه جور تونستنی قبول بشی و چه جوری معدلت الف شد میشه راهنماییم کنی واسه درس خوندن
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
واااااااااای خوش بحالت .بهت حسودیم شده منم خیلی بچه درسخون بودم ولی بعداز کارشناسی مشکلی برام پیش اومد ونتونستم خودم رو آماده کنم .ولی الان که مشکلم حل شده یه جوریم انگار بی اراده شدم دست راستت رو بکش رو سر ما عزیزم
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان