2777
2789
عنوان

اونهایی ک بچه پشت هم اوردن

330 بازدید | 16 پست

پسر بزرگم ک تقریبا 4سالشه دومی هم 2سال ونیمه. خیلی باهم دعوا میکنن ..لج میکنن ..پسر دومی یکم بهتره مثلا چیزی بهش مبدی قانع میشه نمیگه مال اینو میخوام ولی بزرگه  پدرمو در آورده میگه همه چیزی مال منه .نمی زاره چیزی بخوره مال اینو میخواد .بیشتر هم فقط باداداشش اینجوربه میریم تو مغازه همه چیز میخواد ابرومو میبره ..نمیزاره کوچیکه دست ب چیزی بزنه ..اینقدر لج میکنه غر میزنه.دیگه اعصابم نمی کشه از دستش. همیشه داداشش رو میزنه حتی تو رخت خواب سر منو باباش دعوا دارن.چی کار کنم شما چطوری راه میاین تا کی 😩😩

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این سن اوج دعواها و لجبازیهاشونه. پسر من الان شیش سالش شده و دخترم چهارسال. خیلی دعواهاشون کمتر شده. تا پارسال مثل یک گوله کاموا همش پیچیده بودن به هم و بیس چار ساعت دعوا دعوا دعوا

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

سلام منم دخترم ٣سال و٤ماهشه و پسرم دقيقا يكونيم ساله

فعلا وضعيت همينه فقط يكم كمتر از مال شما دليلشم بنظرم دختر بودن بچه بزرگه كه يكم آرومتر از پسراس.و اينكه من عيچ وقت به هيچكدوم باج نميدم حق عركي سرجاي خودشه

اين باعث شده دخترم ديگه اصرار إضافيو يكم كمتر كنه چون گوش نميدم

بيرون رفتني هم قبلا توخونه توجيحش ميكنم بعد ميريم

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤

البته واس من کوچیکه بیشتر میزنه و لج میکنه بزرگه بیشتر دلسوزه و شایدم واسه اینکه کتک نخوره اینجوری میکنه . نه بدونه هم میتونن بمونن نه با هم . تا یکیشون خوابه یا یکیشون جاییه و میخایم بریم بیرون اون یکی هی گریه میکنه ک داداشم بیاد اما همو ک میبینن یکم ک میگذزه صداشون در میاد عاشق دعواهاشونم 😂😂😂😂

بیرون رفتنی اسی سعی کن هر چی میخری اولا واسه دوتاشونم یه مدل بخری...منظورم خوراکی هستش.بعدشم یکی بیشتر نخر.‌‌.من برم بیرون واسه جفتشونم یه مدل بستنی میخرم....یایه روز دیگه مغز تخمه میخرم که دعواشون نشه واسه اون این مدلیه واسه من این مدلی

منم بچه هام پشت سر هم هستن 

اوایل بزرگه لجبازی میکرد 

اما من سعی کردم محبت بیشتری بهش کنم تا بفهمه  نی نز کوچلو نیومده که جای اونو بگیره 

اوایل یکم سخت بود .اما الان هم بازی های خوبی شدن البته بعضی وقتها دعوا دارن ولی در کل خوبن 

به مرور زمان محبت رو بینشون مساوی کردم 

مثلا وقتی میخوام بوس کنم هر دوتاشون رو بوس میکنم 

یا یه چیز خوب میگم جدا گونه اسم هر دوتاشون رو میارم 

مثلا پسر گلم احسان 

پسر گل مامان عطا 

الا

یکی ا فامیلامون چارتا پشت هم اورده.فاصلشون نهااایت ی سال😑 اینقدم ارومن😐😂 بزرگشون الان کلاس اوله.و ...

خوش بحال پدر و مادره من دومی رو‌ آوردم الان زن باردار میبینم تنم میلرزه اولی هزار مدل دردسر داشت اون بماند دومی برای خودش داستانیه ها بدبخت زن آینده ش 

2810