2777
2789
سلام دوستای خوبم....به نظرتون با داشتن 32 سال سن میشه برای رشته پزشکی خوند.......آخه دوره اش 7 سال طول میکشه اگر هم بخوام تخصص بخونم بیشتر.....پیر نمیشم تا اون موقع .... الان خودم دانشجوی دکتری هستم...یکی از رشته های علوم انسانی ولی شدیدا به پزشکی علاقمند شده ام ...رشته تحصیلی دبیرستانم تجربی بوده ولی خوب قسمت این بود که دانشگاه انسانی خوندم ولی الان دارم فکر می کنم با اینکه دارم دکتری میخونم ولی پزشکی یه چیز دیگه است....من یک کوچولوی 2 ساله هم دارم....به نظرتون میشه یا ..... چیکار کنم؟ دارم فکر می کنم 10 سال عمرم رو هدر دادم باید از اول میرفتم پزشکی ...اینقدر ورود به دانشگاه رو برامون سخت کرده بودند که می گفتیم هر رشته ای شد ...فقط بریم دانشگاه!!!!!!!!!!!!!! گریییییییییییه!!!!!!!!! ممنون میشم راهنماییم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه بانو جان ! راست میگی من کلا خیلی کمال گرا هستم... دوست دارم همیشه همه چی 20 باشه .... راستش رو بخوای دارم می بینم که منی که اینقدر زحمت کشیدم در مقابل دانشجوی رشته پزشکی از دید اذهان عمومی و اطرافیان خیلی پایین ترم...یه جورایی احساس می کنم این رشته خیلی الکیه ...اصلا کلاس نداره.... به جاش پزشکی خیلی توی اذهان عمومی رشته به قول خودمون توپیه....!!!
عزیزم اگه علاقه داری چرا که نه اما خوب خیلی سخته.ولی نشد نداره.اما باید اول با خودت روراست باشی برای عنوان دهن پر کن و سطح اجتماعی رشته پزشکی این قصد رو کردی یا صرفا بخاطر علاقه به علم پزشکی.باید اطرافیانت هم باهات یار باشن و حسابی کمکت کنن......
از من به شما نصیحت اصلا" این فکر رو از مخیله تون بیرون کنین خصوصا" در ایران و شرایط فعلی تحصیل پزشکی که روز به روز وحشتناک تر هم میشه.مگر اینکه از جون خودتون و در درجه بعد همسر و فرزندتون سیر شده باشید و مثلا" هوس مرتاض شدن کرده باشید.صرفا" جنبه مالی یا سختی کار رو نمیگم دهها علت دیگه هم داره.یا اگه خیلی عاشقید جایی غیر از ایران اون رو دنبال کنید والا باید با زندگی نرمال خداحافظی کنید.کافیه یک سری به کسانی که توی 5-6 سال اخیر فارغ التحصیل شدن بزنید و زندگیشونو ببینید و این سوال رو ازشون بپرسید اونوقت دقیقا" متوجه منظورم میشید.
براتون آرزوی موفقیت دارم.
من خودم تو دانشکده پزشکی آزمایشگاه میخونم بچه های پزشکی رو میبینم چقدر سختی ها دارن شما تازه بخونی بعد 7 سال میشی یه پزشک عمومی!!! البته نشد نداره ها تو میتووووونی

من که علوم آزمایشگاهی میخونم یعنی منم بعد گرفتن مدرکم میتونم کنکور بدم برای پزشکی؟؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
وااااااااااییییییی نهههههههه اصلا
اولا قبول شدن به این راحتی نیست.ثانیا اشکت در میاد با بچه و شوهر.من داروسازی خوندم وقتی بچه و شوهر نبود پدرم دراومد.با همین مدرک زرنگ باشی کار خوب دست و پا میکنی.
یه کتاب پزشکی یا فارماکولوژی بخر ببین اعصابت میکشه این کتابا رو بخونی؟تازه پولی هم در کار نیست.من داروساز حقوقم در حد فحشه!!خدا نگذره از کسانی که تحصیلکرده های مملکت رو اینجور ناراضی نگه داشتن
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
2810