خانمه باورش نمیشد با اینکه نه پیش دبستانی رفته نه من باهاش کار کردم فقط پای شبکه جم جونیور نشسته و کارتون آموزشی زیاد دیده خانمه میگفت خیلی کم پیش میاد امتیاز ۵۰ رو بیارن این بچه اگه روش سرمایه گذاری کنید یه چیزی میشه😂😂😂متولد شهریور ۹۴هم هست چند روز پیش شش سالش تموم شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام مطمئن هستین این اعداده توبرگه دخترمن عدد۱۰۶نوشته بود
سلام عزیزم
منم امروز دخترمو بردم سنجش و عددش ۱۰۶ شد شما میدونی یعنی هوششون چجوریه و این عدد چه معنی ای میده؟
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
شما هم امروز سنجش بودین منم امروز پسرمو بردم ولی نمره ای به من نکفتن فقط تو برکه سنحش زده بود نتیجه ...
بله منفی بودن همش یعنی اینکه قبول شدن خدارو شکر فقط نمره سنجش هوش رو ۱۰۶ زده بود که می خواستم ببینم یعنی تو چه محدوده ای هستش
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
وای خداروشکر ک پستتون روخوندم داشتم میمردم فکر کرده بودم منفی یعنی رد شده وضریب هوشیش کمه برا ...
منم امروز بردم تحویل مدرسه دادم گفتم قبول شده دیگه گفت پس این ویه همین که دادن بهتون یعنی قبول شده وگرنه ارجاع میدادن ولی من دوست دارم نمرشو بدونم اون کاغذی که واسه سنجش بود و بهشون تحویل دادیم اصلا نمره ای نداشت فقط همین مثبت منفی بود