2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115105 بازدید | 155 پست
متشکرم:
برای همه وقت هایی که مرا به خنده واداشتی.
برای همه وقت هایی که به حر ف هایم گوش کردی.
برای همه وقت هایی که به من شهامت و جرأت دادی.
برای همه وقت هایی که با من شریک شدی.
برای همه وقت هایی که با من به گردش آمدی.
برای همه وقت هایی که خواستی در کنارم باشی.
برای همه وقت هایی که به من اعتماد کردی.
برای همه وقت هایی که مرا تحسین کردی.
برای همه وقت هایی که باعث راحتی و آسایش من هستی.
برای همه وقت هایی که گفتی "دوستت دارم".
برای همه وقت هایی که در فکر من بودی.
برای همه وقت هایی که برایم شادی آوردی.
برای همه وقت هایی که به تو احتیاج داشتم و تو با من بودی.
برای همه وقت هایی که دلتنگم بودی.
برای همه وقت هایی که به من دلداری دادی.
برای همه وقت هایی که در چشمانم نگریستی و صدای قلبم را شنیدی.
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه لحظه شیررینی بود امروز صبح وقتی من تو اغوشت گریه می کردم............و تو به من گفتی خودت برام مهمی و من بااااااااا هیچ کس عوضت نمی کنم ..........خیلی دلم می خواست گم این حرفو از ته دل می زنی ......

اما نگفتم چون می دونستم ناراحت می شی .....ومی دونم تمام حرفهات از ته ته قلبت وتوی حرفهات ریا نداری ......

عزیزم من تمام تلاشم می کنم وبه خدا توکل می کنم تا بالاخره خدا بهمون نی نی ناز بدههههههههه
سلام
هیچ وقت حمایت و پشتیبانی مثل تو نداشتم و این باعث شده تلخی هات را فراموش کنم ....... امیدوارم برای دخترمون پدر خوبی باشی و من از دیدن پدری نمونه که هیچ وقت خودم نتونستم احساسش کنم ، لذت ببرم
سلام عزیزم ذر طول سه سالی که با هم بودیم خاطرات شیرین کمی داریم کاش هیچوقت باهم بحثو دعوا نداشتیم کاش حداقل منو اندازه مادرت دوست داشتی و ارزش قائل می شدی کاش مستقل بودیم دونفری زندگی راحت و خوبی داشتیم ازت می خوام زمانیکه با مادرت و خواهرات حرف می زنی من از در وارد می شم حرفتو نو قطع نکنی چون من این جوری خیلی تحقیر می شم خواهش می کنم اینقدر نگو بچه دلم می خواد اول باید زندگیمون سرو سامون بگیره ازت می می خوام حمایتم کنی با تمام این بدیها من باز هم دوستت دارم
من می نویسم:
سلام عزیز جونی. خوفی؟
خیلی نامردی که شبا دیر میای خونه. من و نی نی گولو خیلی منتظرت می مونیم ولی تو همیشه دیر می یای اینقدر که دوتایی خوابمون می بره .خیلی بدی
هیچ وقتم که به قولات عمل نمی کنی. ولی من خیلی خیلی دوست دارم. می بوسمت.
من می نویسم:
سلام عزیز جونی. خوفی؟
خیلی نامردی که شبا دیر میای خونه. من و نی نی گولو خیلی منتظرت می مونیم ولی تو همیشه دیر می یای اینقدر که دوتایی خوابمون می بره .خیلی بدی
هیچ وقتم که به قولات عمل نمی کنی. ولی من خیلی خیلی دوست دارم. می بوسمت.
واااااااای... خیییییلی این تاپیک باحاله... کلی خندیدم از بعضی نامه ها...
من هم می نویسم:
سلام عزیزترینم.
مرسی که اینقددددر خوبی که نمی دونم چطور باید ازت تشکر کنم...
مرسی که همیشه اینقدر محکم پشت من وایسادی... مرسی این همه مهربونی...مرسی که اینقدر با من روراست و بی ریایی...
مرسی که قبل از همه چیز اول به شادی و راحتی من فکر می کنی...
ممنون که برای من این همه زحمت می کشی... اما گلم به خدا من خوبم... راحتم... خوشبختم... کاش کمتر خودت رو درگیر کار می کردی...
ببخش اگه گاهی اینقدر لوس می شم و سر هیچ و پوچ شنگه به پا می کنم... الان که فکرش رو می کنم خیلی خجالت می کشم....
اما کاش وقت هایی که دلم ازت می شکنه بفهمی که معدرت خواهی معنیش این نیست که آدم بزرگترین اشتباه دنیا رو کرده و بی عرضه و دست و پا چلفتیه... گاهی معدرت خواهی فقط معنیش اینه که تو برام عزیزی و ناراحتی تو از غرور من مهم تره.
دیگه اینکه.... کاش تو هم به اندازه من دلت نی نی می خواست...
در ضمن یه ذره ضرافت یاد بگیر لطفا... آخه این هم شد شوخی که آدم برگرده به زنش بگه شکل "شرک" شدی؟؟؟!!!!!!
راستی یه چیزی رو می دونی؟ نه! حتما نمی دونی... هیچوقت هم بهت نخواهم گفت... من از همون اول اول... از همون اولین باری که دیدمت عاشقت شدم... الکی چهار سال ناز کردم برات... من بیشتر دیوونه تو بودم ولی هیچ کس نمی دونه... چهار سال قبول نکردم زنت یا باهات دوست بشم چون فکر می کردم آدم بدی هستی ولی عاشقت بودم.....یه وقت هایی فکر می کنم شاید حتی من زودتر عاشق تو شدم و شاید من بیشتر عاشقت باشم... ولی بهت نمی گم... شاید وقتی خیلی پیر شدیم بگم....
سلام خیلی تاپیک با حالی
منم مینویسم :
عزیزم ازت بسیار ممنونم که در تمامی لحظات زندگی تو شادیهام شاد بودی و تو غم و غصه هام غمگین و ناراحت .
تو هشت سال نی نی میخواستی و من مقاومت میکردم و تو صبر کردی خم به ابرو نیاوردی با تمام رویاهام همراه بودی تو دوستم .مادرم .پدرم و همه کسم بودی نه تو جزعی از خود من بودی .تو با هر سازی که من زدم رقصیدی تو کاری کردی که من بفهمم عشق چیه زندگی شاد چیه صبوریت چیزیه که من همیشه تحسینش میکنم من عاشق نبودم تو عاشقم کردی تو با اخلاق بد من جنگیدی تحملم کردی ودر کنارم بدون هیچ بهونه ای موندی و حالا که من مادر شدم تو از دایه هم مهربانتری برایم همیشه وقتی بابت خوب بودنم از من تشکر میکنی از شرمندگی نمیتونم سرمو بلند کنم ونگات کنم آخه اگه من خوبم پس تو کجای داستانی .دیروز گفتی خوش به حال ایلیا که همچین مادری داره و من امروز میگم خوش به حال ایلیا و مادرش که همچین پدر و همسری دارن امیدوارم بتونم تو رو اونجور که سزاوارشی دوست داشته باشم و عاشقت باشم
اونـیکـه لـیـاقــت ما رو نــداره ، خــب نــداره دیگـه !! چـیکار کـنــم؟ غـصــه کــم سـعـادتـی مــردم هــم مــن بـخــورم؟!!!
خیلی دوستت دارم تنها تکیه گاهممممممم

بوسسسسسسس
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
2810