2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115104 بازدید | 155 پست
من هیچ وقت برا همسرم نامه نمینویسم همه چیو قبلش از چشمام میخونه .......... انگار صفحه ی دفترم و خطها و نوشته هاش چشمامه .............. انقدر درست حدس میزنه که بعضی وقتا شک میکنم که قبلا بهش گفتم یا نه ........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دوست دارم بهت بگم که از این که میخوای با خانوادت یه شغل خانوادگی داشته باشی اعصابم به هم میریزه!!
اخه شراکت فامیلی رو دوست ندارم به چه زبونی بهت بگم اخهههههههههههههههههه؟
میدونم تو سرمایه نداری ولی به خدا با این اوضاع میسازم ولی حاضر نیستم به این کار !!!
کاش میفهمیدی که به خاطر پول زنت نشدم که حالا .............
مینویسم.
سلام عزیزم.عزیزم سلام.دوست دارم عاشقتم وسلام.
عزیزم میدونم که اگه مسابقه عاشقترین و مهربونترین و جذابترین مرد سال باشه.نفر اول خودتی.جیگرمی.
(جون مادرت زحمت بکش و تو دلم نینی درست کن .سعی کن تو میتونی) همین یه قلمو انجام بدی دیگه من یکی نوکرتم.
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
وای مامان مهدا امان از این پرخوری شوشوها یه جورایی همدردیم

با سلام شوشوجان

دوست دارم و میدونم تو هم با همه ایرادایی که داری باز هم میای سر پله اول یعنی من
بدون هم نمیتونیم باشیم
ولی آخه بابام جان تو که همش به من میگی لاغر کن باز من دو تا بچه آوردم و چاق شدم تو چی؟
تو که اوره و هزاران مشکل دیگر داری چرا خودت را خوب نمیکنی؟
چرا لاغر نمیکنی
البته من مثل تو نیستم و خیلی به ظاهر توجه نمیکنم ولی باز هم میگم تا به حال فکر کردی این دو تا بچه بدون تو چه سرنوشتی خواهند داشت؟
تو که دیشب نون و غذاهای چرب خوردی و تا صبح نخوابیدی و گفتی که قلبت درد میکنه و من را نگران کردی
چرا به فکر خودت نیستی؟
یعنی یه آدم سی ساله باید اینهمه اضافه وزن داشته باشه؟
باید دور قلبش اینهمه چربی جمع بشه؟
حتما باید دکتر بگه حرفای من را تا تو خودت را اصلاح کنی
گرچه اون هم بگه بازم بعید میدونم از خوراکی دست بکشی

در ضمن ....
نه نه م جان مگه نگفتم بدون هماهنگی با من مهمون دعوت نکن با دوتا بچه پدرم درمیاد
درسته که خودت کمک میکنی ازت ممنونم ولی باز هم دوست دارم نظر من هم بپرسی
یکبار مشورت میکنی یکبار نمیکنی
سلام
البته من و تو که دیگه الان خوشبختانه نسبت همسری با هم نداریم،اما فقط خواستم تو این نامه یه حرف رو که خیلی رو دلم سنگینی میکرد بهت بگم تا لال و بی زبون از زندگیت نرفته باشم:
وقتی پر رویی ها و بی ادبی ها و گستاخی های این روزهاتو میبینم که با اینکه دیگه من زنت نیستم نسبت به من میکنی.............از اینکه یکبار برای همیشه برای زندگی ودم و بچه هام تصمیم شجاعانه ای گرفتم خودم رو تحسین میکنم.
آره درسته....تعجب نکن.....خودم رو،این بار خودم رو تحسین میکنم،یه تحسین واقعی و از اعماق وجودم،نه مثل اون تحسینهای دروغی که از کارهای کوچیک و بی ارزش تو میکردم تا شاید ذره ای خوبی و مهر و وفا و صداقت رو در وجود تو تزریق کنم.
خودم رو ستایش میکنم و از این به بعد اونطور که شایسته من و فرشته کوچولوهامه زندگی میکنیم،نه اونطور که تو راحت تری و تو میخوای.
در توهمات لارج و آزاد خود غلت بزن،اما هیچ وقت نمیتونه با غلت زدن در اونها لارج به نظر برسی وقتی حتی به بهداشت فردی خودت هم اهمیت نمیدی
عزیزم ممنون که همیشه سعی می کنی خوب تر بشوی و درکم کنی می دونم سخته خودم هم بعضی وقت ها خودم رو نمی فهمم اما تلاش تو رو می بینم و دوستت دارم برای همه ی دلسوزی هات . من رو بابت تنبلی هام ببخش
سلام عزیزم خودت میدونی من همیشه حرفام رو با اوردن روی کاغذ بهتر میتونم بگم

شاید دلت میخواست این مدت بیشتر بهت نزدیک شم اما نمیدونم از علایم حاملگیه یا اینکه از تنهای زیاده که دیگه مثل قبل باهات رفتار نمیکنم تا بخوای بوسم کنی سریع هولت میدم اونور الان دوماهه اغوش گرمتو فراموش کردم شبا که معصومانه میخوابی اونقدر خسته ای که سریع خوابت میبره اخه کار بیرون از خونه و الانم که حامله ام تمام کارا رو خودت میکنی
و دریغ از یه تشکر خشک و خالی من
عزیزم منو ببخش این تاپیک یادواریم کرد که تو تمام زندگیمی مهربونترین همسر و انشالله بهترین بابای دنیا

من و نی نی عاشقانه دوستت داریم و ممنون بخاطر کارای که برای ما میکنی

سلام عزیزم مرسی بابت تمام خو بیهات و مهربونیات و گذشتات مهربونم کاش هیچ موقع سراغم نمی ومدی و هیچ

موقع این ازدواج سر نمی گرفت ومن همچنان در تنهایی خودم می مردم کاش نمیومدی تا من شرمندت نباشم و من باعث

نمی شدم که تو طعم پدر شدن رو نکشی کاش می رفتی سراغ یکی دیگه اون وقت الان شاید دوتا فرشته داشتی که

بهت بگن بابا و نا زنینم کاش جرات جدایی از تورو داشتمممممممم ولی جرات بیانشم ندارم چون می دونم وقتی بیان کنم

طوفانی به پا می شهههههههههه که ازش می ترسم کاش یک روزی خودت بیای و بگی که بیا همه چی و تموم کنیم

و دوتایی خیلی راحت و بی دردسر راهمون از هم جدا کنیممممممممممم اون وقت دیگه من می مونم و تنهایی

و تنهایی و دیگه شرمنده تو نیستممممممممم اون وقت تو شاید خیلی زود طعم پدرشدن رو بکشی........

خسته شدم ازبس رفتم دکتر و چشم انتظار موندم دیگه خسته شدم کاش به دیگه ان انتظار بیخود نکشمممممممممم

نازنینم منو ببخش به خاطر تمام بد اخلاقیایی که می کنمممممممم

ولی می دو نممممممممممم بدون تو من میمیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم
بالاخره کار خودتو کردی !
شراکت خانوادگی ! موفق باشی عزیزم نمیدونم بتونم تحمل کنم یا نه !
شرایط سختی پیش رو داریم
احساس خستگی و افسردگی میکنم ولی بازم تو زندگیم برات کم نمیذارم
ببخش منو ولی شرایط زندگیمون هر روز داره سختتر میشه
عزیزم زندگی عاشقانه ای رو با هم شروع کردیم و با وجود دختره گلمون با هم بودن رو تجربه کردیم. برای عشق ورزیدن به هم سبقت می گرفتیم و لذت می بردیم . می دونم این روزا از دست روزگار خیلی خسته ای ولی طوری رفتار نکن که من فکر کنم از منم خسته شدی ، من هنوز عاشق مهربونیتم و با هیچ چیز عوضش نمی کنم ، هنوز عاشق بوسه هاتم که چند وقته از من دریغ کردی ، بعضی روزا توی عصبانیت حرفایی می زنی که هیچ وقت نمی زدی و تا قلبم آتیش می گیره . امان از دست روزگار که باعث می شه آدم محبتش کم بشه. ولی این روزا هم می گذره و من هنوز عاشقانه دوستت دارم.
2810