2777
2789
عنوان

کسی شوهرش کاشت مو انجام داده؟

102 بازدید | 6 پست

خوبه؟ نریخته بعدا؟ حدودا چقد هزینه شده و اینکه اگه جای خیلی خوبی میشناسید تو تهران معرفی کنید

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

برادر شوهرم. چند بار هی ریخت باز در اومد الان دیگه ثابت شده و مثل موی خودش شده فقط اینکه یکم وز وزی شده. یک سال پیش حدودا ۷تثمن فکر کنم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسال پیش تو شیراز انجام داده،خوبه فعلا که نریخته،اون موقع با دارو و این چیزا پنج تومن هزینه ش شده

پسرخاله شوهرم کاشته ولی انقد تراکمش کمه ب نظرم کچل بود بهتر بود

دنبال یه جای معتبرم حداقل هزینه میکنیم فایده داشته باشه😕

بیچاره شوهرم چشمش ترسیده میگه برم پروتز کنم 😕

برادر شوهرم. چند بار هی ریخت باز در اومد الان دیگه ثابت شده و مثل موی خودش شده فقط اینکه یکم وز وزی ...

تراکمش خوبه؟ مثل بقیه موهاشه یا ن مث بعضیا عقط چند شیوید موعه😕 کجا کاشته تهران؟

پسرخاله شوهرم کاشته ولی انقد تراکمش کمه ب نظرم کچل بود بهتر بود دنبال یه جای معتبرم حداقل هزینه میک ...

نه خدایی این‌که کارش عالی بوده

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
پسرخاله شوهرم کاشته ولی انقد تراکمش کمه ب نظرم کچل بود بهتر بود دنبال یه جای معتبرم حداقل هزینه میک ...

ببین عزیزم من کلینیک کاشت مو میشناسم تو جردن کارش عاالیه من هرکی میخواد انجام بده میفرستم اونجا تکنسیناش عالیه همه هم راضی هستن خواستی بگو شماره یکی از تکنسیناشو بهت بدم یه مشاوره انجام بده

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉