2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 43 پست
راستی چیکار کردی با اون پسره؟ یادمه یه بار صحبت کردیم دربارش

اون پسره...؟😁

هستش عزیزم..واردِ سالِ ۵.رابطمون شدیم ...

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون پسره...؟😁 هستش عزیزم..واردِ سالِ ۵.رابطمون شدیم ...

منظورم همون عشقت بود دیگه😅

رسمی نشد رابطه تون؟

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
پس چطور مردا کار میکنن؟

مردا خیلیا بیکارن ، بعد مردا میتونن برن جاهای سخت کار کنن ، مثل عسلویه کارگری کنن ، یا بنایی ، معمار کارگر ساختمون ، یا معدن ولی زن یا نمیتونه یا نمیزارن ...

برا زنها آرایشگری و خیاطی که خودتونم میدونیین الان تو هر کوچه یدونه دیگه آرایشگاه هست خیاطی هم به نحوی

منظورم همون عشقت بود دیگه😅 رسمی نشد رابطه تون؟

😂😂

نه هنوز رسمی نشده...

گفتم وقتی خونمون ساخته شد ازاینجا نقل مکان کردیم بیاد خواستگاری دوست ندارم احساسِ ضعف کنم پیششون☺

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
😂😂 نه هنوز رسمی نشده... گفتم وقتی خونمون ساخته شد ازاینجا نقل مکان کردیم بیاد خواستگاری دوست ندا ...

خیلی هم عالی 

انشاالله خوشبخت شید عزیزم💖

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
سوئیس  من مصاحبه یه خانم ایرانی که تو سوئیس زندگی میکردن رو خوندم که میگفتن اینجا زن و مرد تو ...

باور کن از رو مصاحبه نمیشه نظر داد.من خودمم نرفتم پس نمیتونم نظر قطعی بدم

خیلی هم عالی  انشاالله خوشبخت شید عزیزم💖

ممنون عزیزم 😍😘😍😘