2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا تو خونه موندن شرف داره ب ازدواج با بعضی از نره خرا، از خدا بخواه اگه قرار همچین کسیو بذاره سر راهت هیچوقت نذاره و تو خونه بمونی!! 

از ته دل برات آرزوی خوشبختی میکنم به حق امام رضا خدا یه شیر پاک خورده بذار سر راهت😍

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
ازدواج ی بخشی از زندگیه ن همه زندگی ، شدشد نشد نشد. . بشین کلفتی مامان باباتو کن. . . . واللا

😑😑

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

اونروز یه خواستگار اومده بود اصلا خوشم نمیاومد ازش آخرش رد کردم مامانم چنان ناراحت بود میگه موقع پیری و تنهایی چه غلطی می خوایی بکنی

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

انقد دوست و رفيق دورت جمع كن كه وقتي پير شدي غصه نخوري چرا بچه نداري 

فقط غم تنهاييش سخته ك اگه دورت شلوغ باشه ميگذره 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
22 ساله من نمی تونم ازدواج کنم خواستگار دارم ولی تمایلی به جنس مخالف ندارم

من نمیفهمم ما تو این سن تازه شوق درس خوندن پیدا کرده بودیم الان میگن موندیم خونه تا آخر عمر تنها

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
2810