2777
2789
عنوان

با شوهری که محلم نمیزاره چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 19 پست

عزیزم تو هم باهاش رسمی باش ..نه اینکه بی محلی کنی ..ولی رسمی و جدی باهاش برخورد کن ...خودت بادوستات بیرون برو 

با پسرت پارک و سینما برو ..خرید بکن و برو خونه فامیل ..

کم کم خودش میفهمه و رفتارش اصلاح میشه

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم کوچیکه ده ماهشه حبسمون کرده تو خونه هیچ جا نمیاد دلم پوسید بخدا 😔خودمم ب بچم وابسته هستم نمیتو ...

از نظر رابطه زناشویی چطوره؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
۹سالی میشه 

والا منم همینجوری بود اینقدرصحبت کردم تا آخرش بهتر شد عالی نه ها ولی بهتر از قبل باورکن چند سال طول کشید اما ناامید نشدم اینقدر سماجت کردم تا جواب داد عین یه مشاور حرف زدما نه رو هوا مطالعه کردم یاد گرفتن