2777
2789

سلام

صبح ۲۰ تیر ماه شما بخیر...  

تاپیک های قبلیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار هستم و کارشناس الکترونیک و خوب علاقمند به تعمیرات.

هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی

که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تلگراام بفرستید

تا ان شالله ازتون خریداری بشه.

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

از دکمه ای قدیمی تا اندروید...

دستتون درد نکنه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اومدم تل گرام بیلید لطفا

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه گوشی j4. LG دارم که درست یک هفته بعد از خرید هاردش سوخته. بدردتون میخوره؟؟

سلام

بله اگر تاچ و تل سی دیش سالمه خریداری میشه

عکسشو برام بفرستید 

0933

320

1212

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام بله اگر تاچ و تل سی دیش سالمه خریداری میشه عکسشو برام بفرستید  0933 320 1212

الان گوشی سر تعمیر دادیم. ولی میخوایم پس بگیریم همینحوری بفروشیم

بله تمام قطعاتش سالمه. حتی یه خطم نخورده

چند میارزه؟

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
الان گوشی سر تعمیر دادیم. ولی میخوایم پس بگیریم همینحوری بفروشیم بله تمام قطعاتش سالمه. حتی یه خطم ...

هر چی قیمت تاچو ال سی دیشه همون تقدیمتون میشه