2777
2789
عنوان

کسی که مال تو هست 💖😍

89 بازدید | 30 پست

کسی که مال تو هست 

اگر زمان و خدا بهت میگه الان رهاش کن 

مطمئن باش اگر رهاش کنی، مثل عشق یا عشق های های قبلی با رها کردنش عشقت بهش کم تر نمیشه که هیچ 

بلکه مرور زمان عشقت بهش بیشتر هم میشه 

و همین باعث میشه یک روز ارتباط تون دوباره ولی به نحو بهتر به هم جوش بخوره 

به خاطر همین میگند اگر شخصی مال تو باشه اگر باید رهاش کنی از رها کردنش نترس... 

اصلا کسی که مال تو باشه عشقش هم با عشق های قبلی فرق داره 

اما منتها درد این عشق بیشتر و دردناک تر و وصال هم سخت تر هست... 

و تلاش و صبر بیشتری هم نیاز داره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
و اگه مال من نباشه؟

بعد از مدتی سردی به وجود میاد و ذهن هم آزادتر میشه 

ول خب استفاده درست از رهایی هم مهم هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رهاش کردم ولی نه سرد شدم و نه بی خیال فقط نابود شدم

اون رو رها کردید اما آیا عشقی که بهش داشتید هم هم رها کردید طوری که فقط ذهن تون مشغول زندگی و سرگرمی های مفید خودتون باشه؟ 

من رهاش کردم ولی نه سرد شدم و نه بی خیال فقط نابود شدم

و آیا اون زمان باید رهاش می کردید؟ 

البته گاهی اوقات زمان رهایی نیست 

و زمان درس گرفتن هست و اگر زودتر از موعد هم رها کنیم شاید نتیجه خوبی نداشته باشه 

اون رو رها کردید اما آیا عشقی که بهش داشتید هم هم رها کردید طوری که فقط ذهن تون مشغول زندگی و سرگرمی ...

بله دوبار اینکار رو کردم 

ی بار نزدیک دوماه بی خیال اون بودم و اتفاقی تو خیابون دیدمش و همه چیز بهم ریخت 

یک بار هم 5 ماه بی خیالش بودم جوری ک باورم شده بود از اول عاشقش نبودم و حتی وارد ی رابطه حدید شدم 

اما باز اتفاقی تو خیابون دیدمش و همه چیز بهم ریخت 

مدام به اون فک میکردم قلبم برای اون میزد جوری ک فراموش کردم من خودم با شخصی توی رابطم 

آخرم مجبور شدم رابطه رو تمام کنم

بله دوبار اینکار رو کردم ی بار نزدیک دوماه بی خیال اون بودم و اتفاقی تو خیابون دیدمش و همه چیز بهم ر ...

عزیزم 💔

حقیقتش این تاپیک یک خرده جنبه فرا روانشناسی داشت 

و با اجازه یک سوال غير روانشناسی هم می پرسم 

آیا این شخص خصوصیات جفت روحی يا شعله دوقلو رو داشت؟ 

اگر خصوصیات شعله دوقلو رو داشته باشه احتمال داره که مال شما باشه ولی خب الان نه 

باید شعله های دوقلو هر دو به یک سری رشدهای معنوی روانی و... برسند و یک سری تلاش ها هم اتفاق بیفته یا بهم برسند 

اما تلاش معمولا از سمت اون شعله دوقلوی اتفاق میفته که دونده هست 

و اگر خصوصیات جفت روحی رو داره احتمال داره فقط یک رهگذر باشه ولی این که چرا دوباره عشقش تکرار میشه احتمال داره هنوز درس های زندگی تموم نشده باشه 

و یک چیزی جفت روحی و شعله دوقلو هم شبیه هم اند اما شعله دوقلو همونی هست که مال خودمون هست 

بعد از مدتی سردی به وجود میاد و ذهن هم آزادتر میشه ول خب استفاده درست از رهایی هم مهم هست

🌱

اگه دوست داشتین تشریف بیارین کانالم🌾

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم 💔حقیقتش این تاپیک یک خرده جنبه فرا روانشناسی داشت و با اجازه یک سوال غير روانشناسی هم می پرسم ...

شعله دوقلو چیه؟

خب واقعا آدم در گیر میشه من ک بی خیالش شدم چرا باز خدا سر راهم قرارش داد؟ مگه چقد باید بشکنم؟ خیلی درس ها گرفتم دیگه ظرفیتی ندارم 

شعله دوقلو چیه؟خب واقعا آدم در گیر میشه من ک بی خیالش شدم چرا باز خدا سر راهم قرارش داد؟ مگه چقد بای ...

شعله دوقلو میگند دقیقا همون کسی هست که مال خودمون هست 

توی متافیزیک بهش نیمه دیگر هم میگند 

پس شاید واقعا مال شما باشه 

چون کسی که مال ماست درد عشقش خیلی دردناک تره و سختی های عشقش بیشتر 

و این شعله ها اون قدر باید درس های روان، معنوی و... بگیرند تا بالاخره بشند مثل آب زلال تا بتونند بهم برسند 

ولی خب قبل از این که زندگی به ما درس بده باید خودمون خودمون وارد آموزش های زندگی کنیم این طوری دردش کم تر هست 

البته من میگم شاید مال شما باشه 

شما شعله های دوقلوی واقعی رو از منابع معتبر بخونید خودتون بهتر متوجه میشید که مال هم هستید یا خیر 

شاید اصلا شعله دوقلوتون نباشه فقط جفت روحی خالی باشه 

شعله دوقلو چیه؟خب واقعا آدم در گیر میشه من ک بی خیالش شدم چرا باز خدا سر راهم قرارش داد؟ مگه چقد بای ...

البته شنیدم شعله های دوقلو به این خاطر باید قبل از رسیدن به هم زلال بشند که باهمدبگه جهانی رو تغییر بدند 

عزیزم چه جوری رها کنم؟من دیشب به حدی حالم بد بود که قابل گفتن نیست ..هنوزم هنوزه قلبم درد میکنه بخاط ...

برای خودم روش سوگ درمان و رغتاردرمانی دیالکتیک بهم کمک کرد 

و این که فرصتی با هر سختی فراهم کردم و تمام حرف های نگفته و مهمم رو که باید بهش می گفتم رو گفتم