2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل ازدواج یبار زدم اونجاش  اصلا بنظرم نیومد محکم زده باشم اونم چکم زد ...گفت جلو خودمو گرفتم ...

وای منم زدم یه بار ولی اروم خدا شاهده افتاد دنبالم قیافه ش ترسناک شده بود وحشی شد رسما 

منم فقط در رفتم در اتاقم قفل کردم بهمم گفته اگه یه بار دیگه تکرار کنی یه ادم دیگه میشم بد بلایی سرت میارم😂🤣

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

من هروقت شوهرم عصبی میشه اصلا دست خودش نیس نمیتونم تحمل کنم یک روز ک منو کتک زد مامانش اومد طرفداری من خیلی حالش بد بود مثل این روانی سر خودشو‌ میزد ب دیوار یک کارهای من فرار کردم اومدم خونه بابام واسه قهر بعد چن روزی رفتم خونم لباس بیارم نزاشت بیام اشتی کردیم خیلی بهترشد اخلاقش چون گذاشتم اومدم چن روزی اگ بمونی خونه تحمل کن عادت میکنه الان بهم میگ غلط کردم گریه میکرد ک‌ببخش دست بلن کردم 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
اگه خیلی دردش میگرفت اونجاشو میگرفت یه دو ساعت آخ و اوخی میکرد  اگه میدونستم با تمام قدرت میزد ...

آنی ۱حس برق گرفتگی بهشون دست میده آخه منم اوایل ازدواج یه بار پام خورد داشتم میگفتم بزنی منم میزنمت یهو خورد اونجابرق گرفتش انگار ولی زودم خوب شد.

آنی ۱حس برق گرفتگی بهشون دست میده آخه منم اوایل ازدواج یه بار پام خورد داشتم میگفتم بزنی منم میزنمت ...

قبول دردناکه اما میتونست باهام رفتار بهتری داشته باشه برام توضیح بده ، من تازه عقد کرده بودم با هزار امید و رویا تو کارمم نه اگاهی بود نه عمد 

قبول دردناکه اما میتونست باهام رفتار بهتری داشته باشه برام توضیح بده ، من تازه عقد کرده بودم با هزار ...

مردا ازبچه خیلی بچه ترن گاهی کارایی میکنن که نشون میده خیلی بی عقلن.من۶ماه بعد عقدم اولین کتکو ازش خوردم منتها اونموقع ازراه درست حلش نکردم فقط باجیغ وگریه وبحث جوابشو دادم که فایده که نداشت هیچ حق به جانبم بود.

مردا ازبچه خیلی بچه ترن گاهی کارایی میکنن که نشون میده خیلی بی عقلن.من۶ماه بعد عقدم اولین کتکو ازش خ ...

آره بچن ..اونم بچه ای که هم دلش میخواد آقا آقا گفتن از دهنمون نیفته هم اینکه مث کودک دو سه ساله ناز و نوازشش کنی...سکوت کردن فقط راه داشتن آرامشه 

آره بچن ..اونم بچه ای که هم دلش میخواد آقا آقا گفتن از دهنمون نیفته هم اینکه مث کودک دو سه ساله ناز ...

آفرین دقیقا حرفم حرف خودشونه بگن ماست سیاهه باید بگیم چشم.من بهش میگم باشه ولی کارخودمو میکنم.

عروسی ...ماجرا مال دو سه سال پیش ..باردارم زده به سرم یاد اوایل افتادم

آهااااا منم چندسال پیش خیلی سختی کشیدم.دوران عقد هرچی کمترباشه بهتره.بعدم باید سعی کنی هرچی پیش اومد بین خودت وشوهرت حل بشه کسی نفهمه.ولی بعدازعروسی بایدبه شوهرت محبت کنی خیلی.باهم دعوام کردید قهرنکتی فقط سکوت کنی تاخودش بفهمه باید درست رفتارکنه.بعدم من اونموقع که بعد عروسیم کتکم زدبه مادرشوهرم گفتم به بابام میگم که بترسن ودرست شد.