2777
2789
اره دقیقا مامان منم دیروز میگفت توبازارمردم عین چی خرید میکردن 

بلاخره ما مردمم هعی میخریم  که گرون میکنن دیگه ما نخریم برای کی میخوان گرون کنن😂

مهم نیست چقدر بالایی مهم اینه اون بالا لاشخوری یا عقاب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سبک زندگیم کلا قبل از گرونی ها هم همینجوری بود

چون گوشتم از طرف پدرشوهرم تامین میشه خییییلی بد استفاده میکردم ولی الان تامیتونم کم بقیشم ک بماند☹

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

👈لوازم آرایشی کمتر بخریم.

👈لباس برای بچه هامون درحد نیازشون بخریم.( دیدم کسایی که کمد لباس بچه هاشون داره میترکه ولی چون دوس دارن میخرن)

👈زیاد خرج لباس مجلسی گرون قیمت نکنیم

👈واسه عروسی فامیلای درجه یک فقط آرایشگاه بریم

👈یاد بگیریم خودمون اَبرو مون برداریم و موهامون رنگ کنیم

👈برای مناسبتها در کادو دادن زیاد ولخرجی نکنیم

👈کیک تولد بچه هامون خودمون بپزیم و تزیینش کنیم

👈وقتی برای تفریح بیرون میریم توخونه غذا درست کنیم وهمراهمون ببریم.💚💚💚💚💚

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
چون گوشتم از طرف پدرشوهرم تامین میشه خییییلی بد استفاده میکردم ولی الان تامیتونم کم بقیشم ک بماند☹

من خودم شخصا زیاو اهل غذا درست کردن و تشریفات و... نیستم همسرمم بدتر از خودم از همون اول اینجوری بودیم درحدی که مثلا ۲کیلو چرخکرده رو فکرکنم نزدیک ۴ماه میکشه تا تموم کنیم الانم همونیم بخاطر همین زیاد فرقی نکرده برای ما ولی خب هزینه های دیگه واقعا کمرشکن هستن

این نیز بگذرد

همه کارایی که شما میکنید و منم میکنم بعلاوه اینکه لباس تو خونه ای هامو محدود کردم به چند تا تاپ و شلوارک های ارزون که بتونم یکی دوتا مانتو شیک بخرم ابروم تو فامیل نره یه جورایی صورتم و با سیلی سرخ نگه میدارم 

همه کارایی که شما میکنید و منم میکنم بعلاوه اینکه لباس تو خونه ای هامو محدود کردم به چند تا تاپ و شل ...

والا منم ارایشگاه نمیرم‌موهامو خودم‌رنگ میزارم دو سه تا مانتو هم بقول شما کنار گذاشتم جایی برم میپوشم

والا لباس خونه هم بیشتر از یکساله نخریدم حتی زیر

بلنو جان چطور درست می کنی

عزیزم

من برای درست کردن ماست.. شیر محلی رو نیم ساعت میجوشونم بعد میگذارمش تا ولرم بشه وقتی درجه حرارت شیر به حدی رسید که دست رو نسوزونه اون موقع بهش یه پیاله از ماستی که قبلا داشتم اضافه مزکنم و کمی هم میزنم بعد میگذارم چند ساعتی تو درجه اتاق بمونه دور ظرف رو هم پارچه بزرگی میکشم تا ببنده.. وقتی که خودشو گرفت میگذارم داخل یخچال

نوش جان

الان طرز تهیه پنیر رو هم میذارم

برای تهیه پنیر بعد از اینکه نیم ساعت شیر رو جوشوندم در همون حالتی که داره میجوشه بهش اندازه دو سه قاشق سرکه اضافه میکنم .. در این حالتبه اصطلاح شیر میبرره.. بعد یه صافی بل سوراخ ریز انتخاب میکنم و شیر بریده شده رو صاف میکنم مواد رو کمی فشار میدم تا کامل آبش خارج بشه.. اگه دوست داشتم بهش گردو یا شوید ریز شده اضافه میکنن به همراه نمک.. بعد یه وسیله سنگین مثل هاون روش قرار میدم تا آب میان بافتیش خارج بشه و پنیر شکل بگیره بعد برش میدم و داحل آب جوشیده ای که با نمک شور شده باشه نگهدارب میکنم

والا منم ارایشگاه نمیرم‌موهامو خودم‌رنگ میزارم دو سه تا مانتو هم بقول شما کنار گذاشتم جایی برم میپوش ...

دقیقا مثل من ولی خیلی لباس و شال و روسری و کفش دوست دارم بخرم برعکس لوازم آرایشی و محیط آرایشگاه زنونه و دکتر رفتن و این چیزا

در کل مجبورم پا بزارم رو احساسم😔

2810