خیلی خوشحال شدم از تاپیکت.ان.شاله روز ب روز گریه هاش کمتر میشه. منم پسرم پنج ماه و بیست و چهار روزشه.میخام از فردا بهش غذا بدم ولی اصلا طعم شیرین رو نمیخوره فرنی نمیخوره نمیدونم چی بدم بهش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم 😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?
دوسال !!!!!! هنوزم شیر خشکمیخوره !!!؟ مگتهش ۲ سال نیس !؟؟؟؟؟؟؟
ن ببخشید یک سال و دو ماهشه
انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد. نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد. لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
میدونم بعضی ها شیرندارند اما اقوام همسرم داشتند وندادندچون شبها بچه رومیدند دست مادرشوهریامادرشون وم ...
خوشبحالشون واقعا
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.