2777
2789
عنوان

کلوچه جانم.همونکه دیشب گفتم از دست بچم کلافه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 41 پست

حتما باپزشکش مشورت کن میزان شبرخشکش رو نه اینجا پزشک باید کارت قدووزنش ومنحنی رشدش روچک کنه ماه به ماه

بله گرسنه بوده که گریه میکرده

اقوام همسرم نان یک ودو وسه میدند وشیرخودشون رونمیدند ازبس تنبلند

من تجربه ای ندارم چون دوسال ویه هفته شیرخودمو دادم

فقط میدونم که باید وعده های شیرمادر دراولویت وبعدشیرخشک باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم از پايان چهارماهگي به بچم غذاي كمكي دادم از فرني شروع كردم يكبار در روز در حد يه قاشق چايخوري وبعد از چتدروز زيادترش كردم.بعدم حريره و از شش ماهگي هم سوپ دادم

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

هر۳۰ میلی لیتر ۱پیمانه شیر،برای نوزاد۶ماهه ۹۰میلی آب با۳پیمانه شیربریز،الان موقع شروع غذای کمکیه،حریره بادوم یافرنی باشیر خودت یاشیرخشک،ازروزی یک قاشق صبحانه شروع کن هرروزمقدارشوافزایش بده،شیرکمکی روموقع خواب بده بهش که سیربشه بخوابه

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
حتما باپزشکش مشورت کن میزان شبرخشکش رو نه اینجا پزشک باید کارت قدووزنش ومنحنی رشدش روچک کنه ماه به م ...

از تنبلی نیست،،، گاهی مادر واقعا شیر نداره،،، بچه های  منم شیرخشکی بودن، زن بابای مامانم میگفت تو زورت میاد به بچه هات شیر بدی، تازه با این لفظم نه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

طفل معصوم چقدر این مدت اذیت شده.خدا رفتگان شماروهم رحمت کند مادر مرحوم منم همیشه وقتی بچه گریه میکرد می‌گفت گرسنه است.خداروشکر که آروم شد .اما طبق تجربه خودم برای شیر کمکی حالا که بدون مشورت دکتر میدی از همون روزی یک وعده شروع کن تا ببینی  به دخترت میسازه یانه؟برای درست کردنش مثل راهنمای خود شیرخشک۳۰ccآب ۱پیمانه شیر خشک نان خوبه.امابیشتر دکترها با آپتامیل وبیومیل که مثل شیر مادر کم شیرینه برای بچه هایی که شیر مادرم میخورن موافقت.ان شاء الله گل دختر در پناه خدا باشه

تاپیک قبلیتو نخوندم ولی یادمه پسر منم نصفه شبا تا خود صب جیغ میزد اصلا نمیفهمیدم چشه شیرمو میدادم فکر میکردم کافیه بعدا ب پیشنهاد مامانم شیرخشک دادم بهش در کمال تعجب شب انقدر آروم خوابید بمیرم براش سیر نمیشده با شیر من 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
از تنبلی نیست،،، گاهی مادر واقعا شیر نداره،،، بچه های  منم شیرخشکی بودن، زن بابای مامانم میگفت ...

میدونم بعضی ها شیرندارند اما اقوام همسرم داشتند وندادندچون شبها بچه رومیدند دست مادرشوهریامادرشون ومیخوابند اخه اکثرا تویه ساختمون زندگی میکنند

چند وقتشه؟

اشتباه منو نکن با شیشه بهش شیر خشک نده ک شیر خشکی میشه عذاب میکشی

من ک دهنم سرویس شده اگه میخوای کمکی باشه با قاشق یا سرنگ بده بهش

بگو چند وقتشه تا بگم چقد بدی بهش

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

اگه شش ماهست چرا با غذا سیرش نمیکنی؟ پسر من از یه روزگی خشک خورد به غذا که افتاد دیگه هرکار کردم لب نزد الان فقط شیر خودم و غذا مبخوره. واسه ۶ ماه ۹۰ الی ۱۲۰ سی سی کافی میشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

هر 30 سی سی یک پیمانه روش نوشته چقدر در روز بدی با توجه ب سنش منم شیر خشک میدم بچم الان دو سال و دو ماهشه 3 یا چهار بار در روز 120 سی سی میدم بهش

من ببلاک میدم نان دل دردش میکرد

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏