2777
2789

امروز دوستم، بچه ۸ ماهه اش رو به خاطر جدا شدن جفت از دست داد.😔😥😥 سزارینش کردند، اما به خاطر نرسیدن اکسیژن ، بچه رفت توی کما و امروز بعد سه روز فوت کرد. همش میگه من بچه ام رو بغل نکردم، حتما اشتباهی کردم که این اتفاق افتاد.😥😥 

خدا خودش به مادر و پدر صبر بده🙏🙏

دوستان بیایید همه با هم دعا کنیم خدا فقط و فقط به شرط عافیت ما را صاحب فرزندانی سالم و صالح کنه.

به خدا غم باردارنشدن خیلی کمتر از غم از دست دادن نیست.

من دلم پر میکشه واسه مامان شدن، ۳۷ سالمه و بچه ایی ندارم 

ما باید دعا رو درست و کامل انجام بدیم. دعا خیلی تاثیر گذاره

بیایید دعا کنیم و از خدا بخواهیم رحم ما رو فقط و فقط به شرط عافیت، با نطفه هایی سالم و صالح که با ما تا آخرش سالم بمونه، بارور کنه و غیر این نباشه.آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترخدادعاکنیداین ماه حامله باشم اگه این ماه نباشم ضربه بدی میخورم التماس دعاازهمتون

انشالله به حق نادعلی غم و غصه از دلت پر میکشه و باردار میشی بزودی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
 مریم جان، بچه چه ۸ هفته باشه یا ۳۴ هفته، به خدا وقتی مادر ضربان قلب بچه اش رو می بینه و می شنو ...

میفهمم چی میگی و کاملا درست میگی ولی نمیدونی وقتی نه ماه با خودت حمل میکنی و باهاش ارتباط میگیری و عاشقانه منتظر دیدن صورتش هستی بعد پر میکشه مظلومانه و میره پیش خداااچقدر زجرآوره

دوستان بیایید همه با هم دعا کنیم خدا فقط و فقط به شرط عافیت ما را صاحب فرزندانی سالم و صالح کنه. به ...

الهی به حق نادعلی امیرالمومنین غم رو از دلت بیرون کنه

دوستان بیایید همه با هم دعا کنیم خدا فقط و فقط به شرط عافیت ما را صاحب فرزندانی سالم و صالح کنه. به ...

باران جان چقدر دعاهات قشنگن خیلی دوسشون دارم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مرسی مری جان ولی این غم تاابدبامنه حتی یه لحظم نمیتونم فراموش کنم

میمونه اما کم رنگ تر میشه..ببین من رفتم شیراز خونه دوستم از مولتی میلیاردهای شیرازن خدا همه چی بهشون داده خیلی هم محترم و تحصیلکرده و سرشناسن ولی طی چند سال ۴ تا از برادرهاش پشت سر هم فوت کردن همه هم تصادف و سکته و ناگهانی و ...الان فقط خودش و خواهرش موندن.خواهرش هم یه پسر ۶ ساله داره ولی بعد از اون دو بار بچش رو از دست داده یبار سال ۹۴ بچش دو ماهه بود فوت کرد.یبارم پارسال دی ماه پسر سومش تو شکمش فوت کرد..انقد اینا صبور و خوبن..مادر دوستم میگفت مریم خیلی واست ناراحت شدم غم بزرگیه ولی پس من چی بگم که ۴ تا دسته گلم رو الکی الکی از دست دادم واقعا اون لحظه شرمنده شدم که چقدر این مادر صبور و با ایمانه..خواهر دوستمم که منو کامل درک میکرد میگفت صبور باش ما اومدیم تو این دنیا به رشد و بالندگی برسیم میگفت من حالتو میفهمم ولی باید جنگید و تسلیم نشد..توام به اینا فکر کن که میتونسته از این که هست بدترش هم واست پیش بیاد..ببین این که ما بعضی روزا بیشتر غمگینیم و بیشتر اشک میریزیم طبیعیه مادریم دیگه ولی اگه واقعا میخوای بزودی باردار بشی این غم و غصه ها نمیزاره باردار بشی

الهی به حق نادعلی امیرالمومنین غم رو از دلت بیرون کنه

امروز بعد از نماز صبح فقط به نیت بچه های این تاپیک اکثرتون به اسم دونه دونه یاد کردم نادعلی رو چندین بار خوندم و از امیرالمومنین خواستم غم رو از دلمون پاک کنه و فررندان سالم و با ایمان به همگی بده

امروز دوستم، بچه ۸ ماهه اش رو به خاطر جدا شدن جفت از دست داد.😔😥😥 سزارینش کردند، اما به خاطر نرسید ...

الهی طفلی😢خدا بهش صبر بده.نه عزیزم هیچ گناهی نکردن خواست خدا این بوده که این اتفاق بیوفته خداوند مهربونترینه انشالله بزودی دوباره بهش فرزند سالم بده..

امروز بعد از نماز صبح فقط به نیت بچه های این تاپیک اکثرتون به اسم دونه دونه یاد کردم نادعلی رو چندین ...

وای ممنونم  ازت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مریم جان مادر بزرگ منم دوتا پسر جوون یکیش عقد بود یکیش بزرگتر زن و بچه داشت سه تا دختر نوجوان و جوان یکیش نامزد داشت را از دست داد خیلی صبور بود خیلی  قوی  بود  تو جوونی بیوه شد شیر زن بود شیر زن تو یه روستای غریب   قربونش برم لطفا براش فاتحه بخونید   همه  بچه اش میگن چشم خوردن بسکه زیبا بودن یهو میگفتن سرمون درد گرفت یهو تموم میکردند غم ما در مقابل اونا اصلا پیدا نیست