2777
2789
سلام به همه مامانایی که مثل من بچه شونو از دست دادن.سخته خیلی سخت مخصوصا اگر حضورشو درک کرده باشی،دی ...

سلام عزیزم خیلی خیلی متاسفم. امیدوارم خدا دوباره بهت پسرتو برگردونه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی ازدوستام بعدازدواجش فوری بچه دارمیشه خیلی ناشکری میکنه تااینکه ماه ۶ازدستش میده بیقرارمیشه داغون میشه میگفنت بچه نمیخواستم اون رفت فهمیدم چیوازدست دادم تصمیم میگیره وباردارمیشه میگه عکس سونوش مثل همون که رفت گفت خدادوباره بهم دادش اینجوری اروم شدم منم میخام بچه هممون که رفته برگرده همون شکلی فقط یکسال دیرتراینجوری شایداروم بگیریم

سلام عزیزم خیلی خیلی متاسفم. امیدوارم خدا دوباره بهت پسرتو برگردونه

ممنون امیدوارم حال دل شمام خوب بشه.زندگی بعد از صالحم برای منم خیلی سخت شده اما چاره ای نیست نمیشه با تقدیر و حکمت خدا جنگید

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

من خیلی ضربه بدی خوردم گاهی میرم به جنگش شوهرم دعوام میکنه میگم چیزی دیگه واسه ازدست دادن ندارم بعداون دنیام رفت ارزوهام رفت الانم فقط ازخدامرگ میخام شایداینجوری راحت شم

میدونم عزیزم منکه ندیدمش دارم میسوزم وای به حال توکه دیدیش انشا...خدابهت صبرشو بده وبعدم صالحتوبده&n ...

راستشو بخواین وقتی پست شما رو دیدم برای اولین بار حال دلمو نوشتم که شما بدونید بدتر از انچه که برای شما اتفاق افتاده برای مامانای دیگه ای مثل من اتفاق افتاده پس صبر کنید 

چاره کار شما صبره مثل من که البته خیلی سخته اما بدونید اگه درد همسرتون از شما بیشتر نباشه کمترم نیست مثل همسر من که هنوز بخاطر اون اتفاق تلخ داغونه اما توکلش از من بیشتره.کتاب مسکن الفواد کتاب خوبیه خواستی بخون.تنها چیزی که منو آروم میکنه همونه

همسرم مثل یه اتفاق بهش نگاه میکنه توبارداریمم اصلابهش دل نبست میگفت بارداری یه ریسک بهش وابسته نمیشم تاندیدمش منم باهاش دعوامیکردم ولی حالامیفهمم دلیلش چی بوده