2777
2789

مریم جون شماره فال گیر و به منم بده 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز یادم اومد چه سختیهایی کشیدم آخرش پرکشید 😭😭😭

منم دوباره عصر خواب دیدم تازه باردار شدم و از خستگی بارداری قبلی تو خواب غصه گرفته بودم که حالا چجوری استرس نه ماه رو تحمل کنم !!بعد بیدار شدم جیگرم سوخت و یادم افتاد چقددددر اذیت شدم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مریم جون شماره فال گیر و به منم بده 

سلام عزیز دلم.

۰۹۱۹۸۹۰۸۱۱۹ مهناز کاشانی

فرشته جون اگر میتونی تو ختم قرآن شرکت کن تا شب اول محرم تمومش کنیم همگی یاری کنید دوستان

کاشکی معجزه میشد کاشکی معجزه میشد و پسرم به آغوشم بر میگشت به گهواره خودش بغل مامان خودش چقدر دلم هو ...

ای کاش😢😢😢منم امروز با خودم میگفتم کاش معجزه میشد الان پسرم یک ماهه و بغلم بود

سلام عزیز دلم. ۰۹۱۹۸۹۰۸۱۱۹ مهناز کاشانی فرشته جون اگر میتونی تو ختم قرآن شرکت کن تا شب اول محرم تم ...

من ۲۸

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام

منم دختر نازمو تو سی هفته از دست دادم

۲۳ اسفند ۹۷ تلخ ترین روز زندگیم بود

امسالم کلا سیاه شد

از لحاظ روحی کلا داغونم

یه روز صبحش تب کردمو حالت تهوع گرفتم و سرگیجه داشتم بعد یک ساعت حالم خوب شد فرشتمم بدجور حرکت داشت منم فکر میکردم داره شیطونی میکنه نگو داره مامانشو تنها میذاره..گفتم حتما طبیعیه چون حرکت داشت نرفتم دکتر تا شب که متوجه شدم اصلا حرکت نداره و رفتم بیمارستان و دیدم خاک بر سر شدم

بچه اولمون بود شوهرمو خودم تو جوونی پیر شدیم

دو هفته بود داشتم این تاپیکو از اول میخوندم تا امروز رسیدم آخرش و گفتم بنویسم

تو تاپیکای دیگم نوشتم فقط اینا تسکینم میده

ففط اینجاست که میبینم منو درک میکنن به دردی که کشیدم و دارم میکشم احترام میذارن و میفهمن

سلام همدردام

سلام دلای داغدیده..

سلام منم دختر نازمو تو سی هفته از دست دادم ۲۳ اسفند ۹۷ تلخ ترین روز زندگیم بود امسالم کلا سیاه شد ...

😢😭😭😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

چقدر دلم میخاد دردل کنم  کاش میشد تصویر تورا از قاب بیرون کشید عزیزکم چقدر لباسهاتو بو کنم قربونت برم دلتنگتم دلتنگت😭😭😭😭😭😭😭

سلام منم دختر نازمو تو سی هفته از دست دادم ۲۳ اسفند ۹۷ تلخ ترین روز زندگیم بود امسالم کلا سیاه شد ...

علتش چی بود عزیزم الان رفتی اقدام مگه؟؟؟

پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

من ارزومه دوقلو پسر باردار شم

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...

علتش چی بود عزیزم الان رفتی اقدام مگه؟؟؟

هیچی نفهمیدن...تو برگه نوشتن پره اکلامپسی که همون مسمومیت بارداری هست

ولی تو آزمایشاتمم هیچی پیدا نکردن

یه فرشته ناز بی دلیل پر کشید و رفت

دلش از مادر بی لیاقتش شکست و تنهاش گذاشت و رفت