💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام، من نمیدونم چرا برام ادرس این تاپیک رو گذاشتید ولی از عنوان تاپیک حدس میزنم چیه، من پسر اولمو س ...
الهی بگردم عزیز دلم خیلی درد سختیه خدا بهت صبر بده و بچه ات رو شفا بده..من که بچم رو دادم پاتولوژی چیزی نفهمیدن این همه هم خودم بعد زایمان بهترین دکترا رفتم همشدن فقط چند تا احتمال میدن هیچ کس تشخیص قطعی نداده..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان از فردا تا شب اول محرم اگه دوست دارین بیایین ختم قرآن دسته جمعی بگیریم..ولی از الان جزها رو م ...
دوستان عزیز بیاین ثواب این ختم قرآن رو تقدیم به ساحت امام زمان کنیم و به نیت ظهور اقا باشه.من اصلا مذهبی نیستم ولی بیاین اینکارو کنیم و از آقا بخواین واسه بچه دار شدنمون بی دردسر و بچه های سالم و صالح دعا کنه..حتما حاجتمون رو خدا میده
هدانا خانوم گل لطفا شما زحمت یادداشت جزها رو برمیداری؟؟ثوابش هم واسه خودت انشالله
وای عزیزم شرمنده نمیتونم بخدا😔
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام، من نمیدونم چرا برام ادرس این تاپیک رو گذاشتید ولی از عنوان تاپیک حدس میزنم چیه، من پسر اولمو س ...
کفر نکن خدا گفته توکل کنید اما در کنارش گفته بین موجوداتم انسان عقل داره باید کاراشو با عقل پیش ببره باید خودت اول دلیل وپیگیری میکردی منم سه ماه پیش بچمو از دست دادم توکلم به خداست اما در کنارش تمام آزمایشاتو دارم انجام میدم که این اتفاق دوباره پیش نیاد
مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .