2777
2789
مصی جان عزیزم چرا بچتو از دست دادی ؟

یهو اتفاق افتاد تو سی هفته. روز قبلش پیش دکتر بود همه چیز اوکی .. اما یهو تکوناش قطع شد.. اخه خیلی شیطون بود 😢 هر چی شیرینی خوردم و دراز کشیدم هیچی احساس نکردم شوک شدم  .... رفتم بیمارستان اما نه تکون میخورد نه ضربان .. وقتی زایمان کردم گفتن بند ناف محکم دور گردنش بود😭😭😭

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهو اتفاق افتاد تو سی هفته. روز قبلش پیش دکتر بود همه چیز اوکی .. اما یهو تکوناش قطع شد.. اخه خیلی ش ...

عزبزم میگم علت داده بند ناف یانه ....الان تو چه مرحله ای هستی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیز دلم خدا دلتو اروم کنه فداتشم . برو پیشش اولش  خیلی برام سخت بود , برو باهاش حرف بزن ... من ...

نه من اصلا نمیتونم یبار تا نصفه راه تنهایی رفتم و برگشتم انشالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه و دل شکستتو اروم کنه گرچه دل شکسته هیچ مادری اروم نمیشه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
عزبزم میگم علت داده بند ناف یانه ....الان تو چه مرحله ای هستی

دو هفته بعد زایمانم رفتم ازمایشات ضد انعقادی رو دادم و چکاپ کامل دقیقا ازمایشاتی ک قرار بود رو جفت و جنین انجام بدن .  همه چیز اوکی و سالم . علت بند ناف بود ... سه چهار ماهه دکتر گفته اقدام کنم  اما خودم یکم صبر کردم ک هر چقدر ک میتونم با اتفاقی ک افتاده کنار بیام. حتی دکترم ماه قبل بعد اینکه سونو مو دید گفت برو امپول بزن ک من گفتم میخوام برم مسافرت☺الانم دارم میرم پیش دکترم ک انشاله از این ماه جدی اقدام کنم . برام دعا کنین🙏سوپرایزا و اتفاقای خوبی پیش رومون باشه  آمین ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نه من اصلا نمیتونم یبار تا نصفه راه تنهایی رفتم و برگشتم انشالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه و دل شک ...

من گذروندم این راهو خیلی سخت بود اما اگه نری هم نمیشه نزار دیر بشه .. شاید باورت نشه تنها مرهم دلم ک  میتونم حرفامو بهش بگم و از ارزوهام بگم پسرمه .. بغلم نیست اما وقتی پیششم بیشتر از هر لحظه ای حسش میکنم . چشمامو میبندمو تصورش میکنم  .اشک میریزم.😔😔.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم دلم میخاد اکثرا تنها باشم     کاش خدا برامون معجزه کنه کاش دیگه هیچ وقت دلامون نش ...

درست میشه شرایط ما هم بلاخره درست میشه خدا معجزش و نشون میده مطنئنم

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
درست میشه شرایط ما هم بلاخره درست میشه خدا معجزش و نشون میده مطنئنم

انشالله انشالله

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من 28 خرداد تو سن 8 هفته به خاطر از,دست دادن قلب جنین مجبور به سقط شدم دوست دارم سریع اقدام کنم ولی اطرافیانم میگن زوده و رحم زخمه و...

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

من میترسم یکم نمیدونم از استرسه یا چیه ولی سرگیجه و حالت تهوع دارم 

من 28 خرداد تو سن 8 هفته به خاطر از,دست دادن قلب جنین مجبور به سقط شدم دوست دارم سریع اقدام کنم ولی ...

ببین دکتر چه میگه عزیزم  

ببین دکتر چه میگه عزیزم  

دکتر گفت سه ماه استراحت کن بعد ولی تو خود سایت خیلی دیدم که بعد سقط رابطه بدون جلوگیری داشتن و بجای پریود شدن باردار شدن و مشکلی نداشتن ولی خودم دو دلم شما هم بچه از دست دادی؟ اقدام نکردی؟

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
من سال ۹۶پسر پونزده روزمو بخاطر یه مشکل کوروموزمی نادر که باعث بیماری قلبیش شده بود از دست دادم الان ...

عزبزم رفتی دکتر نی نی چطوره انشالله که سلامته