2777
2789
چکار کردی عزیرم دکتر رفتی یانه 

نه هنوز هدانا جونم یکم به مشکلات مالی برخوردیم که اونا جمع کنیم و اساس کشی هم دارم انجام بدم تا ببینم کی میشه برم

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
من موندم نمیدونم چکارر کنم من فقط با یه بچه دیگه آروم میشم که مال من باشه من پسرمو میخام چقدر حسرت ب ...

میاد فدات شم پسر نازت دوباره میاد چاره ای جز صبر نداریم من به زور دارم خودمو کنترل میکنم یه وضعیم گوشه گیر شدم اعصاب هیچی ندارم حتی شوهرم و خانوادم فقط دلم میخواد تنها باشم

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون خدا برم خدا دل هممون آروم کنه حداقل تحمل کنیم این روزها رو 

میاد فدات شم پسر نازت دوباره میاد چاره ای جز صبر نداریم من به زور دارم خودمو کنترل میکنم یه وضعیم گو ...

منم دلم میخاد اکثرا تنها باشم     کاش خدا برامون معجزه کنه کاش دیگه هیچ وقت دلامون نشکنه هیچوقت من دیگه تحمل ندارم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام منم چهار سال اقدامی سه ماه پیش هم سقط داشتم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
وای عزیزم میشه بپرسم علتش چی بود 

عزیزم سقط شد متاسفانه بر اثر اشتباه خودم بدون هیچ مشکل پزشکی از دست دادمش چون زبونم نمیچرخه و اذیت میشم نمیتونم  بگم من ۹سال خودم خواستم و بچه نیاوردم با برنامه هم اقدام کردم و همون ماه اول باردار شدم ولی با اشتباه خودم از دست دادمش

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
سلام دوستایگلم حالتون چطوره

الانم دکترم گفته با توجه به اشتباهم به رحمم فشار اومده و بشدت ضعیف شده متاسفانه رفتم جزو مادران پرخطر بعد از چلم مادربزرگم حتما میرم برای ازمایشات کلی که کاملشو انجام بدم البته ازمایش کبد و چربی و کلیه و ....انجام دادم یعنی چکاپ عمومی ولی ازمایشای اصلی مونده دکتر بهم گفت سه ماه صبر کن ولی چون بشدت کم طاقت شدم نمیتونم صبر کنم متاسفانه تمام دندونامم عفونت کرده بدنمم بشدت بهم ریخته

کسایی ک فرشته هاشونو ب خاک سپردن میشه بگن برای سنگشون چی نوشتن ؟! 

اینقد ناراحتم و دلم گرفته با این حرفت اشکام لباسامو خیس کردش تروخدا ازین سوالا نپرسید

اینقد ناراحتم و دلم گرفته با این حرفت اشکام لباسامو خیس کردش تروخدا ازین سوالا نپرسید

ببخشید عزیز دلم . شرمنده . . . 😢😢😢 میگن خاک سرده اما پاره تنت هیچ وقت داغش از بین نمیره... دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام با اینکه سه ماهه دکتر مجوز باردار شدن دوباره مو داده.. امروز دقیقا 8ماهه پسرمو از دست دادم 💔💔

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ببخشید عزیز دلم . شرمنده . . . 😢😢😢 میگن خاک سرده اما پاره تنت هیچ وقت داغش از بین نمیره... دارم س ...

قربون بشم فقط با این سوالا خودتو عذاب میدی ذره ذره اب میشی تنم میلرزه بگم ولی من هنوز سر مزار بچم نرفتم فکر کنم اگه برم همونجا بمیرم توی امامزاده است میدونم جاش خوبه اوایل دیوونه ششششده بودم فکر میکردم صدام میکنه توی جایی بودم اینقد ذوقشو داشتم عینه دیوونه تنها ببودم شکممو بغل میکردم لالایی واسش میخوندم تازه این حاله منیه که از بچه متنفر بودم و واقعا دوست نداشتم تا نه سالم نیاوردم چه برسه به مادرایی که واقعا دوس داشتن بچه بیارن و بچه میخوان 

کسایی ک فرشته هاشونو ب خاک سپردن میشه بگن برای سنگشون چی نوشتن ؟! 

الان بهت میگم   راستی واخواست دوستیبده اگه خاستی تو ختم زیارت عاشورا شرکت کنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببخشید عزیز دلم . شرمنده . . . 😢😢😢 میگن خاک سرده اما پاره تنت هیچ وقت داغش از بین نمیره... دارم س ...

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه
گل مهتاب شبا هزارتا رنگه
یه وقت بیدار نشی از خواب قصه
یه وقت جا نمونی توشهر غصه

مصی جان عزیزم چرا بچتو از دست دادی ؟

قربون بشم فقط با این سوالا خودتو عذاب میدی ذره ذره اب میشی تنم میلرزه بگم ولی من هنوز سر مزار بچم نر ...

عزیز دلم خدا دلتو اروم کنه فداتشم . برو پیشش اولش  خیلی برام سخت بود , برو باهاش حرف بزن ... من نه دیدمش نه لمسش کردم البته دکتر این طور خواست ک ذهنیتی ازش نداشته باشم و راحتتر کنار بیام اما من هنورزم ک هنوزه تو خیالم از کسایی ک پیشش بودن و دیدنش تعریف میکنن تصویر میسازم . منم بعد از هفت سال همون دفعه اول اقدامم باردار شدم بدون هیچ مشکلی ... پسرم شفاعتموکنه تا بتونم دوباره باردار شم و ب سرانجام برسونمش ❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲