2777
2789
من فقط یبار رفتم خونه همه چیمو ریختم بهم از روی نازاحتی بیشتر چیزامو شکوندم خونه ام و با چه ذوقی خوش ...

خوبی عزیزم  چه خبرا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه جوابش صددرصدی نیست؟من میخام باردار بشم زیر نظرپریناتولوژی مشکل داشت سقط کنم بعد از جنین ازمایش ژن ...

عزیزم چکار کردی  رفتی دکتر

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم از کی بپرسم  اصلا  میشه برا بچه دار شدن  استخاره گرفت یانه

عزیزم من اصلا استخاره رو برای بچه دار شدن قبول ندارم.

به خود خدا بسپر، با خدا حرف بزن. از خدا بخواه که فقط به شرط عافیت رحمت رو با نطفه سالم و صالح باردار کنه که باهات بمونه.

عزیزم من اصلا استخاره رو برای بچه دار شدن قبول ندارم. به خود خدا بسپر، با خدا حرف بزن. از خدا بخواه ...

باشه عزیزم  من همچیو به خدا سپرده بودم چون شوهرم مخالفت کرد گفتم یه استخاره بگیرم حالمو بد کرد از یه استاد حوزه پرسیدم گفت استخاره نگیر 

اره هداناجان استخاره نکن ازخودش نعمت برای زندگیت بخاه انشا...دامن هممونوسبزمیکنه

انشالله 

سلام بچه ها من امروز جواب ازمایس ایمنی انعقادی گرفتم دکتر گفت باید اسپرین استفاده کنی باردارم شدی ام ...

چطوری عزیزم 

باشه عزیزم  من همچیو به خدا سپرده بودم چون شوهرم مخالفت کرد گفتم یه استخاره بگیرم حالمو بد کرد ...

هدانا جان، به قلبت رجوع کن برای هر کاری و توکل به خدا کن، خدا بهترین ها را به دل بنده هاش می اندازه، همیشه.

فرشته شدن پسرت هم حتما حکمتی داشته که ما واقعا از درکش عاجزیم.

دوستان، شاید حرف هام عصبی تون کنه و پیش خودتون بگید، باران هم همش خدا خدا میکنه!!!

ولی باور کنید خدا جایی بجز عمق قلبمون نیست، عمیق که بهش فکر کنید، خدا رو توی عمق قلبتون پیدا میکنید.

همه ما غم های بزرگی رو به طور مختلف تجربه کردیم، این غم ها همیشه با ما می مونه و قرار نیست فراموش کنیم اما  قرار هم نیست که ما رو ضعیف کنند، با ما می مونند تا ما رو قوی کنند.

لطفا به حرفام فکر کنید.🙏🙏

بیایید از امروز به غم و ناله بگم که وقتی براش نداریم و بذاریمش کنار و تمام تلاشمون رو برای بارداری موفق انجام بدیم.

مثلا اینکه چکار کنیم برای تقویت خودمون، چه چیزهایی بخوریم.💪💪

عزبزم  الان حالت چطوره  .بهتری  ...

بدنیستم فردا یک ماه میگذره که اولین پسرمو ازدست دادم

این روزها هم میگذره.خدا هرسختی میده قبلش صبرشو میده

الهی شکر

پسرهای مامان خیلی زود بود پرکشیدنتون خیلی زود😔😔چرا اخه باید نارس اونم دقیقا اولین روز ۷ماهگی به دنیا میومدین...ما خیلی دوستتون داریم مامان....۳۱ خرداد ۹۸ تولدتون بود قرار بود روز تولدتون من و باباجان خوشحالترین پدر و مادر روی زمین باشیم ولی نشد که بشه پراز استرسه وزن کم و نارس بودنتون بودیم😔😔۲تیر و ۱۰ تیر روزهای سخت زندگی من و بابا شد روز پرکشیدنتون.دلمون براتون پرمیکشه مادر.دعا کنید دلمون آروم بشه....خدایا از ما نگاه و لطفتو نگیر...دعا کنید برای همه اونایی که انتظارتشون به نداشتن ختم شد دعا کنید یه بچه سالم خدا بهمون بده😔😔
۲۵هفته بودم بعد یه سقط ۶ هفته ای که ۴ سال قبل سقط دنبال دکتر و دوا ،،،،۱۰ ماه هم بعد سقط باردار  ...

من ۲۶ هفته زایمان کردم و چندروز بعد ازدست دادمشون.فردا یک ماه از ازدست دادن پسر اولم میگذره😔پسر دومم وقتی ازدست دادم که روز قبلش دکتر امیدوارم کرد که پسرم حالا امید به زنده بودنش هست وخوبه یهو فردا خونریزی روده و معده کرد و رودش سوراخ شد و ازدست دادمش😔😔اصلا باورم نمیشد روز قبلش دکترش خوشحال بود بهم امید داد و اون شب من و همسرم بعد چندوقت خندیدیم😭😭دلم میسوزه و فقط دعا میکنم هیچ مادری منو درک نکنه دیگه هیچکس بچه ازدست نده

خدابزرگه قطعا حکمتی داشت

پسرهای مامان خیلی زود بود پرکشیدنتون خیلی زود😔😔چرا اخه باید نارس اونم دقیقا اولین روز ۷ماهگی به دنیا میومدین...ما خیلی دوستتون داریم مامان....۳۱ خرداد ۹۸ تولدتون بود قرار بود روز تولدتون من و باباجان خوشحالترین پدر و مادر روی زمین باشیم ولی نشد که بشه پراز استرسه وزن کم و نارس بودنتون بودیم😔😔۲تیر و ۱۰ تیر روزهای سخت زندگی من و بابا شد روز پرکشیدنتون.دلمون براتون پرمیکشه مادر.دعا کنید دلمون آروم بشه....خدایا از ما نگاه و لطفتو نگیر...دعا کنید برای همه اونایی که انتظارتشون به نداشتن ختم شد دعا کنید یه بچه سالم خدا بهمون بده😔😔