2777
2789
در سته مریم جونم    هر وقت میخوام آروم بگیرم یه چیزی باعث حال خرابم میشه اگه بخوام فراموش ...

مردم که همیشه در حال حرف زدن هستن..اهمیت نده..ببین منم اینطوری نیست که کلا فراموش کرده باشم خیلی در طول روز میاد جلو چشمم ولی سعی میکنم همون ثانیه بلند شم و خودمو به یه کاری مشغول کنم..سه تا از خانومای دوستان همسرم با من باردار بودنیا تازه زایمان کردن یا اخر شهریور زایمان میکنن راستش خیلی حال و حوصله جواب دادن به تلفناشونو ندارم واتس اپ و تلگرامم کلا پاک کردم که هی ازم سوال نپرسن اون دوستانی که باهام صمیمی و عزیزن زنگ میزنن جواب میدم و حالم عوض میشه اونایی هم که روحم رو آزار میدن اصلا جواب نمیدم واسم مهم نیست که راجع بهم چی میگن.. اگه کسی واقعا دوست واقعیت باشه این روزا حالتو درک میکنه اگه هم درک نکنن و مزخرف بگن و زخم زبون بزنن همشونو بنداز دور که مفت گرونن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چه حرفهایی عزیرم   منم اینقد حرف شنیدم قطع رابطه نکردم ولی کمش کردم

یکی به شوهرم گفته عوض خرج دوا دکتر برا این زنت تا بچه بیاره    برو زن دیگه بگیر 😒😒😒این مردم اخه چی میدونن که اینطور میگن چرا ته دل آدمو خالی مبکنن چرا خراب کردن زندگی کسی براشون لذت داره

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی اذیته بیشتر برا دخترش دوقلو هم بودن ....بخاطر مشکل قلب بعد عمل بهوش نیومد

ای خدااای من ... خدا بهش صبر بده.انشالله بزودی باردار بشه..وای خدا رو شکر که اگه قرار بود بچم مشکل داشته باشه و به دنیا بیاد بعد از چند سال بره، بهتر که تو ماه نهم تو شکمم رفت..من دیگه تاب و توان امتحان های سخت خدا رو ندارم

مردم که همیشه در حال حرف زدن هستن..اهمیت نده..ببین منم اینطوری نیست که کلا فراموش کرده باشم خیلی در ...

دقیقا منم همین کار میکنم کسایی که میدونم با حرف زدن باهاشون اذیتم جواب نمیدم اینطوری آروم ترم از این خونه خراب شده هم  میخوام در بیام واقعا درد شده این خونه دوسال پشت هم افتادن تو شرایط الانم خیلی سخته 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
یکی به شوهرم گفته عوض خرج دوا دکتر برا این زنت تا بچه بیاره    برو زن دیگه بگیر 😒😒😒این ...

عجب آدمای عوضی پیدا میشن😡😡😡شوهرت باید یه حرف حسابی بهش میزد...به مردم چه ربطی دار!! ببین عزیزم فرهنگ مزخرف ما ایرانیاست دیگه فضولی تو زندگی همدیگه .. هر چقدر هم که محیط کوچیک تر فضولی کردن و سرک کشیدن تو زندگی دیگران بیشتره

عجب آدمای عوضی پیدا میشن😡😡😡شوهرت باید یه حرف حسابی بهش میزد...به مردم چه ربطی دار!! ببین عزیزم فر ...

جوابش داده بود گفته بود برای تو واجب تر پسر نداری زن بگیرپسر دار بشی والا فردا مبمیری داماد پولات میخوره لال شده بود طرف، ،،،اینا همش توان میخواد ادم تحمل کنه 😔

دقیقا منم همین کار میکنم کسایی که میدونم با حرف زدن باهاشون اذیتم جواب نمیدم اینطوری آروم ترم از این ...

آره اگه واقعا تغییر خونه و جا به جایی امکان داشته باشه عالیه..میری خونه جدید با انرژی و انگیزه بهتر یه بار دیگه بهامید خدا اقدام میکنی و باردار بشی انشالله

جوابش داده بود گفته بود برای تو واجب تر پسر نداری زن بگیرپسر دار بشی والا فردا مبمیری داماد پولات می ...

ببین من نمیدونم موقعیت زندگیت چه جوریه!چون اصلا شناختی ازت ندارم.ولی اگه دوست خوب و شاد داری باهاش رفت و آمد کن بگو و بخند حالتو بهتر میکنه..دوست این مواقع از خانواده بیشتر آرامش میده

بچه هامن قبول دارم ولی مری من داغونم بیرون ومسافرت حالموخوب نمیکنه نمیتونم اصلافراموش کنم هیچ جادرهیچ صورتی من افسردگی گرفتم توبارداری افسردگی بارداری داشتم الانم تشدیدشده دکتراجازه نده میرم دکتراعصاب من نمیتونم به زندگی عادی برگردم

بچه هامن قبول دارم ولی مری من داغونم بیرون ومسافرت حالموخوب نمیکنه نمیتونم اصلافراموش کنم هیچ جادرهی ...

آره عزیزم حتما خودتو درمان کن من نمی دونستم افسردگی بارداری داشتی! بعد زایمانت با اون وضعیتی که واست پیش اومده تشدید هم شده😔😢حتما حتما درمان کن به نظرم تا خوب نشدی باردار نشو

پیشنهادات منم واسه کسی خوبه که زمینه افسردگی قبل از زایمان نداشته و ناراحتی و بی قراریش در حد نرمال بوده..بعدم کلا هر آدمی یه جوره بعضیا شکننده تر هستن بعضیا قوی تر ..واسه همه نمیشه یه راهکار پیشنهاد داد..ولی مهرآ جون بازم بازم هیچ کس اندازه خودت نمیتونه کمکت کنه

منم بچم تو 8 هفته سقط شد دو ماهه ازش میگذره هنوز درگیر مشکلات بعد سقطشم با دارو دفع شد بعدش رفتم سونو گفتن بقایا داری بازم دارو مصرف کردم بقایاش دفع نشد ةخرش مجبور به کورتاژ شدم بعد کورتاژ گفتن بازم بقایا داری یا شایدم پولیپ باشه ولی من نه لک دارم نه دل درد ولی توسونو ی چیزی نشون میده که میگن یا بقایاس یاپولیپ یا هماتوم حالا میگن باید هیستروسکوپی بشی بخدا دیگه خسته شدم ی عمل دیگه باز

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

دکتر گفت کمه اندازش بذار پریود بشی بعدش دوباره سونو بده ببین دفع میشه یا نه بهم دوتا آمپول پروژسترن داد پیود نشدم الان 16 روزه از امپول زدنم میگذره و 48 روز از کورتاژم هنوز پریود نشدم موندم چیکار کنم 

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
ببین من نمیدونم موقعیت زندگیت چه جوریه!چون اصلا شناختی ازت ندارم.ولی اگه دوست خوب و شاد داری باهاش ر ...

کسی و ندارم که شاد و سرخوش باشه ۳ تا دوست داشتم که یکیش بچه کوچیک داره  کلا فاصله گرفتم از هر ۳ تا حسخوبی بهم نمیدادن بیشتر اوقات تنهام 😔