2777
2789
میگم وقتی بارداری سلفری اگه هرر مشکلی باشه نشون میده 

بعید میدونم.واسه من که یادمه سندروم داون تریزومی ۱۸ و تریزومی ۱۳ رو بررسی کردن تا جایی که من میدونم این ۳ تا بیماری رو بررسی میکنن.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بیان بگیم قبل بارداری چکار کنیم....وهنگام بارداری چه آزمایش و سنوهایی بدیم که دقیق دقیق مشخص باشه&nb ...

هدانا، تا میتونی باید خودت رو تقویت کنی.

من الان فولیک ۰.۸ میخوام. دکترم بیشتر نداد و گفت کافیه.

تیروکس هم داده، چون توی بارداری قبلی تیروئید بارداری گرفته بودم، گفت الان باید بخورم که توی بارداری بعدی کنترل بشه.

گفت نیاز نیست چیز دیگه، اما خودم مولتی ویتامین خریدم و از این ماه میخوام یک روز در میون مولتی بخورم.

واسه شوهرم هم زینک و مولتی گرفتم تا بخوره.

دکتر گفته سه چهار ماه صبر کن و بعد اقدام کن  من هم همین کار رو میکنم.

میخوام مهر اقدام کنم ان شااله که مشکلی پیش نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیان بگیم قبل بارداری چکار کنیم....وهنگام بارداری چه آزمایش و سنوهایی بدیم که دقیق دقیق مشخص باشه&nb ...

به نظر من قبل بارداری خوبه یه دوره پاکسازی بدن با طب سنتی انجام بدیم...واکسن هایی که ضروری هستند بزنیم....یه چکاپ کلی هم بشیم مثلا سونوگرافی و آزمایش.. کیسه صفرا سنگ نداشته باشه،کلیه هم همینطور،کبد چرب چک بشه، مشکلات خونی چک بشه.. چربی و شیرینی نخوریم و دیابت و فشار خون و تیروییدمون رو چک کنیم

در طول بارداری هم به جز غربالگری ها ،با تکجه به صلاحدید پزشک یا سل فری یا آمنیوسنتز، اکو و بررسی کامل قلب جنین و ..

گرچه همه اینا به نظر پزشک مربوطه با توجه به اینکه هر کدوممون چه سوابقی داریم حتما آزمایشات تکمیلی تری وجود داره که تخصصیه و ما نمیدونیم

هدانا، تا میتونی باید خودت رو تقویت کنی. من الان فولیک ۰.۸ میخوام. دکترم بیشتر نداد و گفت کافیه. ت ...

فعلا فقط  فولیک میخورم   قراره بعد از اتمام پریودی برم دکتر 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه هادکترم ازمایشمودیدگفت ممکن مشکل خونی باشه چون چندتاچیزم کم بودکه گفت برابارداری بعدی باید۲۰تاقرص بخوری میگفت میگن سزارین ۶ماه تایکسال ولی قرارشدسونوبدم ببینه بعداقدام کنم چون میگفت باباراولم که بارداری رخ نمیده مخصوصامنکه دفعه قبل ۳ماه طول کشید 

باران خیلی  زیباگفتی انشا...همه ماهاازدست دادیم کوچولوهامون برگردن سال دیگه جمع شیم ازاونابگیم وبی خوابی وشیطونیاشون ادمابه امیدزندن منم امیدم اینه پسردخترای همه مابرگردن 

بچه هادکترم ازمایشمودیدگفت ممکن مشکل خونی باشه چون چندتاچیزم کم بودکه گفت برابارداری بعدی باید۲۰تاقر ...

انشالله که چیزی نباشه و اقدام کنی و سریع باردار بشی

بچه ها یه ختم هست ختم سوره یاسین به روش نخودکی      یکی بهم گفت خوندش حاجت گرفت   ...بیلن تا بهتون بگم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم من هستم ک فعلا اجازه اقدام ندارم و خسته شدم از شرایط و بارداری احتمالا خیلی سخت بشه ایشال ...

بیا

منم پسرموهفته۳۵ازدست دادم.علتشم مشخص نشد...۲۶اردیبهشت سزارین شدم.این دومین سزارینم بود اگه خدای نکرد ...

بیا