2777
2789
۹ ماه از بارداریم که گذشت سنوگرافی وغربالگری گفتن بچت سالمه ودختره براش اسمش انتخاب کردم راحیل کلی ه ...

آخ بمیرم واسه دلت اشکام داره میاد😭😭😭چه دردی کشیدی تو جیگرم کباب شد..اون لحظه اتاق عمل یاد خودم افتادم سکوت تلخی بود صدای گریه نمیومد بچه مرده به دنیا آورده بودم..غم بزرگیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه ها من سه چهار روزه پریودم ولی فقط لکه پاهام خیلی درد داره .اولین باره اینجوریه  این ماه اور ...

نمیدونم والا .. من که فعلا ۵۰ روز از زایمانم گذشته هنوز پریود نشدم..قبلا هم قرص اورژانسی خوردم اینجوری نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ بمیرم واسه دلت اشکام داره میاد😭😭😭چه دردی کشیدی تو جیگرم کباب شد..اون لحظه اتاق عمل یاد خودم اف ...

منم باگریه نوشتم.خدا دیگه اونروز نیاره برامون

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
قبل ازدواج آزمایش ندادین مشاوره ژنتیک چی ...

ن ندادیم همسرم‌ پسرعمومه.میگن از نخوردن فولیک اسیده.ازمایشم ۱۶ملیونه

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
منم تو ۲۸ هفته پسرم از دست دادم .دعا کنید زود نی نی دارشم

چن سالته؟

من دختر اولم رو با اینکه استراحت مطلق بودم ولی شش ماهه از دست دادم برا بارداری دومم تا زایمانم استراحت بودم و الان خداروشکر دقیقا یک سال و یازده ماهه که کنارمه 

سختی مرده زای اینه که زایمان میکنی درد داری سینه هات شیر دارن  ولی صدای گریه بچه ای نیست که بهش شیر بدی  😩😭😭😭 دختر اولمو رو هم فراموش نکردم 

اینم بگم تو دوران بارداری دومم کلی جملات مثبت حرف میزدم با دخترم از دنیای قشنگی که اینجا میخواد بیاد و....  دکترم اینارو بهم میگفت بعد من خودمم یه بسته خریدم برا تقویت هوش جنین اونجا مفصل این برنامه هارو توضیح داده بود برام روانشناسشون هم پیگیر بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ن ندادیم همسرم‌ پسرعمومه.میگن از نخوردن فولیک اسیده.ازمایشم ۱۶ملیونه

مشاوره ژنتیک انجام بده لااقل کی ازدواج کردین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم تو ۲۸ هفته پسرم از دست دادم .دعا کنید زود نی نی دارشم

انشاله بزودی خدا بهتون بچه سالم بده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من دختر اولم رو با اینکه استراحت مطلق بودم ولی شش ماهه از دست دادم برا بارداری دومم تا زایمانم استرا ...

اره عزیزم خیلی سخته..علت پر کشیدن دخترت چی بود؟ سزارین شدی یا طبیعی؟چند وقت بعد زایمانت اقدام کردی؟

۹ ماه از بارداریم که گذشت سنوگرافی وغربالگری گفتن بچت سالمه ودختره براش اسمش انتخاب کردم راحیل کلی ه ...

وااای عزیزم تو چی کشیدی برای دلت گریه کردم 😭😭😭😭 ان شاءالله  به زودی یه بچه سالم به دنیا میاری 

راستی اگه بیماری بچت جز اون دسته از بیماریهاست که تو غربالگری نشون میده و تو سونو ان تی انجام دادی میتونی از سونوگرافیست شکایت کنی

مشاوره ژنتیک انجام بده لااقل کی ازدواج کردین

اره رفتنم گفت نداری باردار شو زیر نظرپریناتولوژی سالم بود بذارش ناقص بود سقطش کن

اره رفتنم گفت نداری باردار شو زیر نظرپریناتولوژی سالم بود بذارش ناقص بود سقطش کن

بعد اگه ناقص بود از بچه ازمایش میگیرن بهترمیفهمن

اره عزیزم خیلی سخته..علت پر کشیدن دخترت چی بود؟ سزارین شدی یا طبیعی؟چند وقت بعد زایمانت اقدام کردی؟

دکترا تشخیص ندادن فقط یههویی کیسه آبم پاره شد واسه همینکه بدون علت مرده زایی داشتم دکترم خیلی روم حساس بود  طبیعی زایمان کردم ولی جفتم نیومد کورتاژ هم شدم  هشت ماه بعدش اقدام کردم