2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تازگی نینمو ار دست دادم نمیتونم  برگردم خونم  توی خونه قلبم میترکه یکماهه سرگردونم خونه بابام و خواهرم و برادرم  اونم من که از خونمون تا سر کوچه نمیرفتم و همش عاشق خونه موندن بودم  باید زودی خودمو پیدا کنم انشالله خدا بهمه مادرا صبر بده جای خالیش پر نمیشه واسه یه مادر اما قلیمون اروم میشه انشالله

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
الهی بگردم چن وقتش بود؟

اه ببخشید نمیخوام دربارش حرف بزنم چون بخاطر اشتباه خودم از دستش دادم و گفتنش باعث میشه حالم بدتر بشه چون مشاورم بهم گفت اصلا بازگوش نکن چون همه سرزنشم میکنن

الهی ، نی نیت چند وقتش بود گلم؟؟؟

اه ببخشید نمیخوام دربارش حرف بزنم چون بخاطر اشتباه خودم از دستش دادم و گفتنش باعث میشه حالم بدتر بشه چون مشاورم بهم گفت اصلا بازگوش نکن چون همه سرزنشم میکنن.... ولی میخوام گذشته ارو فراموش کنم و مثل همه مامانا دوباره اقدام کنم برام دعا کنید ممنون

منم تازگی نینمو ار دست دادم نمیتونم  برگردم خونم  توی خونه قلبم میترکه یکماهه سرگردونم خون ...

عزیز دلم دقیقا مثل من. منم پسرمو 30هفته از دست دادم..  نمیتونستم برگردم خونه. همش اینور اونور بودم .. همسرم بنده خدا کلی خونه  رو بخاطر من تغییر داد ولی بازم وقتی پامو تو خونه گذاشتم همه اون روزا اومد جلو چشمام وقتی با درد از خونه میرفتم  بازم تا ی مدت خونه تنها نمیموندم شبا هم ک میومدم اون تایم همش گریه میکردم 😔😔 البته هنوزم گاهی همون حسارو دارم  اما کم کم باید عادی شه ... 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اه ببخشید نمیخوام دربارش حرف بزنم چون بخاطر اشتباه خودم از دستش دادم و گفتنش باعث میشه حالم بدتر بشه ...

دقیقا همیم طوره عزیزم زندگی ادامه داره خیلی سخته منم الان با گذشت حدودا 8ماه نتونستم فراموش کنم اما تنها کاری ک کردم سعی کردم افسوردگی نگیرم و بعد از اتفاقی ک برام افتاد تحت نظر دکتر پزشک هستم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اه ببخشید نمیخوام دربارش حرف بزنم چون بخاطر اشتباه خودم از دستش دادم و گفتنش باعث میشه حالم بدتر بشه ...

ببخشید گلم ، اگه ناراحتت میکنه نگو عزیزم بقیه هم بیخود سرزنشت می کنن

کدومشون میتونن ادعا کنن که اون بچه رو بیشتر از شما حس کردن و بیشتر از شما دوسش داشتن پس اصلا این اجازه رو به هیچ کس نده که بخوان با حرفاشون آزارت بدن 

بعدم اشتباه اسمش روشه ،هیچ عمدی توش نیست پس بهش فکر نکن ، خودتم مقصر ندون ، قسمت اون بچه این بوده ، تو حکمت خدا نمیشه دخالت کرد 

قوی باش و محکم ، اقدام کن و یه مامان قوی باش برای بچه ای که انشاالله به زودی میاد تو بغلت 😘

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
دقیقا همیم طوره عزیزم زندگی ادامه داره خیلی سخته منم الان با گذشت حدودا 8ماه نتونستم فراموش کنم اما ...

خیلی متاسفم ، بسیار کار خوبی کردی ، انشاالله به زودی خدا جاشو برات پر میکنه

منم یه زایمان زودرس تو ۲۴ هفته داشتم ، واقعا سخته

عزیز دلم دقیقا مثل من. منم پسرمو 30هفته از دست دادم..  نمیتونستم برگردم خونه. همش اینور اونور ب ...

من فقط یبار رفتم خونه همه چیمو ریختم بهم از روی نازاحتی بیشتر چیزامو شکوندم خونه ام و با چه ذوقی خوشگل کرده بودم  خدا میدونه  اما دیگه به اون خونه بر نمیگردم  خدارو شکر مستاجرم و قرار خانوادم وسایلمو بسته بندی کنن شرایط من فرق داشت و واقعا نباید توی اون خونه میموندم الان که میدونم اونجا بر نمیگردم حالم بهتر شده و میخوام بخودم فرصت بدم شمام انشالله همه چیو فراموش میکنی و بزودی تیکر بارداری تو میبینم ولی سعی کن زیاد دعا کنی و نذری بدی و همش بری بیرون و توی جمع باشی چون تنهایی الان زیاد خوب نیست کلاس ای بیرونم خوبه واسه اینکه نزاری گریه بهت مسلط بشه من اولین کاری که کرد این بود که رفتم کتابخونه ثبت نام کردم و کلاسای رایگانو غیر رایگانشو میرفتم تا اینروزارو بگذ

خیلی متاسفم ، بسیار کار خوبی کردی ، انشاالله به زودی خدا جاشو برات پر میکنه منم یه زایمان زودرس تو ...

انشاله و همچنین عزیزم ❤❤❤ واقعا سخته این همه زحمت و رعایت اما نتیجه اش 😔😔 علتش چی بود گلم ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله و همچنین عزیزم ❤❤❤ واقعا سخته این همه زحمت و رعایت اما نتیجه اش 😔😔 علتش چی بود گلم ؟

ممنونم

پارگی کیسه آب 

سهل انگاری پزشکی چون برای شرایطی که داشتم باید سرکلاژ میشدم و دکترم اینکار رو نکرد با اینکه ۳بار بهش گفتم محلم نداد

من شدیدا مضطرب بودم ، فشارم بالا بود

فعالیتم به ناچار زیاد بود 

توی عکس رنگی فرم رحمم مشخص بوده که باید دوخته بشه