2777
2789
💞منم یه سقط داشتم گلم.دنیا برام تموم شده بود ولی به لطف خدا دوباره صاحب بچه شدم.ناامید نباش خدا عوض ...

خسته م دیگه ازاین وضعیت گاهی انقدرسرمزاردخترم گریه میکنم شایدنفسم قطع شه امابازنفس میکشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اگه اذیت نمیشی چ مشکلی من یه سقط داشتم ودخترم ازدست دادم🖤 قلبم پاره  پاره س

عزیزم خدا به دلت آرامش بده❤

میتونم بپرسم چی شد دخترتون و از دست دادید؟

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
عزیزم خدابزرگه ان شاءالله هرچه زودتر جاشو برات پر کنه  خیلی ناراحت شدم

قربونت برم

این دومین زایمان زودرسم بود

دیگه توانی برام نمونده

خسته ام خیلی خسته..😔😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
خسته م دیگه ازاین وضعیت گاهی انقدرسرمزاردخترم گریه میکنم شایدنفسم قطع شه امابازنفس میکشم

خیلی غم انگیزه

خدا بهت صبر عظیم بده

منم بعضی وقتها میگم چجوری آخه من زنده ام

چجوری دارم نفس میکشم

از غصه زیاد بعضی موقع ها نفسم میگیره

حالا خراب میشه

قلبم تیر میکشه

قربونت برم این دومین زایمان زودرسم بود دیگه توانی برام نمونده خسته ام خیلی خسته..😔😔

آخه عزیزم😥

امیدتو از دست نده 

همه چیز شدنیه 

انقدر علم پزشکی پیشرفت کرده همه چیز شدنیه

من زوج هایی با مشکلات خیلی بدتری دیدم بچه دار شدن

خاله خودم ... دوتا بچه از دست داد یکیش توی ماه ۷ بارداری دستور سقط دادن ... یکیش به دنیا اومد و وقتی از بند ناف جداش کردن تموم کرد ... خاله م داغون شده بود ..اما الان دوتا گل پسر داره خوشگل و باهوش 

اصلا ناامید نشو عزیزم

مشکل قلبی داشت ایست قلبی

آخی بمیرم الهی

چی کشیدی😔

فرشته هامون اون دنیا پیش همن و دارن مارو تماشا میکنن

و کاش خدا دوباره فرشته هامون و بهمون بده

بچم مث پرنده زودی پر کشید

آخ چقدر داغونم کرد...

آخه عزیزم😥 امیدتو از دست نده  همه چیز شدنیه  انقدر علم پزشکی پیشرفت کرده همه چیز شدنیه ...

آخی الهی شکر

کاش خدا پسرای منم بهم بر گردونه

یعنی میشه یه روز منم بیام بگم پسرام پیشمن

وای خدا

هیچ زنی و در حسرت مادرشدن قرار نده

خیلی سخته ببینی همه اطرافیان حامله شدن و بچه هاشون و تو بغل گرفتن و تو سینه هات پرشیره و آغوشت خالیه😔😔😭

آخی بمیرم الهی چی کشیدی😔 فرشته هامون اون دنیا پیش همن و دارن مارو تماشا میکنن و کاش خدا دوباره ف ...

بایاداوریش هربار انگارسیخ داغ توجیگرم فرومیکنند چقدراین بچه هاروحشون بزرگه که این دنیا واسشون کوچیک بود

بایاداوریش هربار انگارسیخ داغ توجیگرم فرومیکنند چقدراین بچه هاروحشون بزرگه که این دنیا واسشون کوچیک ...

😭😭😔😔

ان شاءالله به حق این شبهای عزیز

سال دیگه این موقع بچتو سبز پوش کنی و ببریش مراسم شیرخوارگان حسینی💚

ان شاءالله قسمت همه منتظرا🤲