2777
2789
نه عزیزم اون نیس در واقع اصلا نمیدونم کدوم پست رو میگی. ولی مطمئنم فرزانه خودمون اینجا نیومده خیلی و ...

نه چیزی نگفت🤔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربان جون فرزانه بازم نی نی داره😅😅😅😅🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

جان دلم😍😍 الهی شکر.. ان‌شاالله بارداری راحتی داشته باشه و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلش🤲 از طرف من خیلی خیلی بهش تبریک بگو🌹🥰

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
جان دلم😍😍 الهی شکر.. ان‌شاالله بارداری راحتی داشته باشه و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلش🤲 از طرف من ...

سلام مهربان جون احوالت چطوره خوبی؟نی نی مون خوبه ؟چندهفته بارداری؟

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
وای عزیزم بازم بارداری؟ چند هفته ای؟ خودت خواستی؟😍

سلام .آره عزیزم .تقریبا۱۶هفته. خودم خواستم .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام .آره عزیزم .تقریبا۱۶هفته. خودم خواستم .

الهی عزیزم پسرت فکر کنم تازه یه سالش شده یا هم نشده هنوز😅 این دفعه هم پسره؟ آبجیشون چه کیفی میکنه الان

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام مهربان جون احوالت چطوره خوبی؟نی نی مون خوبه ؟چندهفته بارداری؟

سلام قشنگم.. خدا رو شکر هر دو خوبیم.. الان تو هفته ۱۷ هستم.. خیلی خیلی تبریک میگم بابت دوباره مامان شدنت😍 الهی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت🤲🤗

بچه دومته؟ اولی رو کی و چرا از دست دادی؟ چن سالته؟ مبارکه 

اولیم دختره.دومی ازدست دادم 

۳۶سالمه

الهی عزیزم پسرت فکر کنم تازه یه سالش شده یا هم نشده هنوز😅 این دفعه هم پسره؟ آبجیشون چه کیفی می ...

پسرم تقریبا یکسال وسه ماهشه.

آبجیش پسرمیخواست ولی خدا یه داداشی دیگه بهش داده.