2777
2789
درکت میکنم عزیزم و میدونم چیزی درد آدم کم نمیکنه امیدوارم خدا به هممون صبر بده  راستی اینجا گر ...

براتون متاسفم عزیزم کاش هیچوقت هیچکس از طریق این تاپیک با هم آشنا نشه.

اندکی صبر گلم ما هم هممون روزی تو حال امروز شما بودیم 

خدا رو هزار مرتبه شکر الان همه نی نی دارن.

شما هم این روزا رو میگذرونین من خیلی این جمله رو دوست دارم...

خدایا برای همه روزایی که فکر نمیکردم بگذره و گذشت،شکرت🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

شما هم ایمان داشته باشین که یه روزی همین جمله رو خواهین گفت به زودی

@مامان۸۲

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
براتون متاسفم عزیزم کاش هیچوقت هیچکس از طریق این تاپیک با هم آشنا نشه. اندکی صبر گلم ما هم هممون رو ...

راستش وقتی اومدم و دیدم خیلی ای خانومای اینجا تیکر بارداری دارن انگار امید تو دلم جوونه زد 

الهی که تک تک تون سالم نی نی هاتون بغل کنین از ته قلبم براتون آرزوی سلامتی میکنم

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش وقتی اومدم و دیدم خیلی ای خانومای اینجا تیکر بارداری دارن انگار امید تو دلم جوونه زد  ال ...

اره.خدارو شکر دوباره لایق مادر شدن بودیم

انشالله توهم حامله بشی به زودی

خدا جبران کنه 

😉

اره.خدارو شکر دوباره لایق مادر شدن بودیم انشالله توهم حامله بشی به زودی خدا جبران کنه 

با دعای شما دوستان عزیزم

آمینیو باعث پارگی شد؟ یا سندروم داون باعث شد؟ آمینیو رو پیش کی انجام دادی؟

سلفری دادم های ریسک 

امنیو دادم مثبت شد 

بعد شروع کرد به نشتی دادن و...

در هر صورت باید اون اتفاق می‌افتاد  گاهی میگم خودش هم بمیرم براش داشته کمکم میکرده چون از زمان من گذشته بود 

سلفری دادم های ریسک  امنیو دادم مثبت شد  بعد شروع کرد به نشتی دادن و... در هر صورت باید ...

سلام عزیزم

واقعا متاسفم

امیدوارم خیلی زود دامنت بایه بچه سالم و صالح سبز بشه

این گروه واتساپ مال مادرایی که بچه هاشون رو از دست دادن

https://chat.whatsapp.com/FRalmGrsktB0dkwyB24SL6

اره.خدارو شکر دوباره لایق مادر شدن بودیم انشالله توهم حامله بشی به زودی خدا جبران کنه 

مریم جون تو چطوری؟ هفته چندمی؟ نی نی حسابی تکون میخوره؟

برای راه افتادن چه کفشی  چه سایزی قبل راه افتادن نمیخام کفش بخرم

الهی عزیزم ان شاالله این هفته های پر استرس رو به سلامتی سپری میکنی. بتا چرا زدی ؟

راستش من کفش نگرفتم هنوز یعنی گرفتم ولی سایزش بزرگه برای الان فقط پاپوش گرفتم فعلا پاپوش به دردشون میخوره. لباسم از هر برندی که در توانته بگیر فقط جلو جلو زیاد نگیر سایزش معلوم نمیکنه. من خیلی گرفتم از قبل که اصلا سایزش نشد بپوشه دختر من چون تپله سایز بزرگتر میپوشه

سلام خانوما.خوبین.خوشین.من سه روزه امپول بتامتازون روزدم.بدجور عطشم زیاد شده.پارچ پارچ اب یخ میخورم.نگرانم نکنه قندمو بالا برده.دیشب هم رعایت نکردم و شام پیتزا خوردم. خیلی نگران قندمم .دکتر ازمایش قند رو برای دو روز دیگه نوشته

😉

سلام خانوما.خوبین.خوشین.من سه روزه امپول بتامتازون روزدم.بدجور عطشم زیاد شده.پارچ پارچ اب یخ میخورم. ...

عزیزم، ایشالا که چیزی نیست، ولی اگر خیلی نگرانی و دستگاه تست خانگی نداری میتونی کیت تست قند ادرار تهیه کنی. یه سری بیمارستان ها و مراکز بهداشت هم برای کنترل قند دستگاه تست دارن