2777
2789
کسی از نیلو و نی‌نی رز خبر داره؟ نمیتونم تکشون کنم. خوشگلا اگه پیامم دیدین بیاین از خودتون خبر بدین ...

سلام گلم خوبی؟

فعلا خبری نیست ولی من همچنان امیدوار 😄

فعلا دارم اضافه وزنمو کم میکنم...تا ببینم چی پیش میاد

ان‌شاءالله دل ما هم شاد بشه 🌈

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام فدات شم...بهار تو هم مبارک.. جااان دلم خدا رو بینهایت بار شکر... چقدر ذوق کردم قشنگم😍😍😍 خد ...

سلام مهربان جون ، خوبی گلم ؟ سال نو مبارک عزیزم انشالله تو این سال جدید و قرن جدید خدای مهربون بهترین هاش رو نصیبت کنه و انتظارت به سر بیاد .

عزیزم منم آخر بهمن زایمان کردم و الآن خدا رو شکر دخترکم بغلمه . من که اینقدر بارداری سخت و پر استرسی داشتم که دیگه دل و دماغ سر زدن به تاپیک رو نداشتم ولی دلم برات خیلی تنگ شده بود مهربونم❤❤❤

[QUOTE=233246062]مبارکه عزیزم چرا بارداریت سخت ممنون مریم جون ، انشالله تو هم به سلامتی زایمان کنی و نی نی گلت رو با دل خوش بغل بگیری.

والا از اول بارداری که آنوکسا میزدم و هرشب شیاف چون گاهی کمی لکه بینی داشتم بعد مثل بارداری قبلم دقیقا هفته ۲۴ خونریزی داشتم ۳ روز بیمارستان بستری بودم و سونو شدم گفتن هماتوم پشت جفت هست واسه همین آمپول پرولوتون هم به داروهام اضافه شد هفته ۲۶ دوباره رفتم سونو این دفعه گفتن هماتوم نیست و دهانه رهم کوتاه شده و احتمال زایمان زودرس هست دیگه رفتم اهواز دکترم گفت باید تا هفته ۳۴ بیمارستان بستری باشم منم تا ۳۱ بیمارستان بودم بعد با رضایت خودم مرخصم کردن و تو خونه استراحت مطلق بودم تا هفته ۳۸ که زایمان کردم ، این وسط دیابت بارداری هم داشتم که با رژیم سفت و سخت کنترلش کردم ولی خودم و بچه زیاد وزن نگرفتیم.

[QUOTE=233246062]مبارکه عزیزم چرا بارداریت سخت ممنون مریم جون ، انشالله تو هم به سلامتی زایمان کنی و ...

توی بیمارستان بستری شدن خیلیسخته. نه خاب مشخصه نه خوراک.مدام هم سروصدا. چقد سخت بود واقعا

😉

این خلاصه ش بود مریم جون ولی چی به روزم اومد بماند ، هر روز استرس و نگرانی جون به لب شدم تا گلم به س ...

من پرولوتون رو تازه از هفته ۱۶ شروع کردم

خوبی پیامت این بود که نسبت به پرولوتون جدیتر باشم.

چون منم انوکسا و اسپرین دارم.و هم جفت سرراهی و هماتوم هفته ۱۶

طول سرویکسم هفته ۱۲ چهل بود

نمیدونم الان چنده

ولی خب 

نمیدونم چرا بارداری های ما این همه سخت شدن.

😉

من پرولوتون رو تازه از هفته ۱۶ شروع کردم خوبی پیامت این بود که نسبت به پرولوتون جدیتر باشم. چون من ...

من بارداری اولم هفته ۱۳ جفت یهو اومد پایین دکتر بهم پرولوتون داد تا هفته ۲۵ زدم تو سونو هفته ۲۷ جفت بالا رفته بود

سلام حالتون خوبه دخترت بزرگ شده؟

سلام مریم جان خدا رو هزار مرتبه شکر من و دخترم خوبیم روز به روز بزرگتر میشه با اینکه سخته ولی در عین حال لذتبخش اصلا نمیفهمی چطور بزرگ میشن خدا قسمت همه منتظرا بکنه الهی🙏🏼❤️ خودت در چه حالی راستی تیکرت آبیه نی نی پسره؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلااام هستی جانم چطوری؟ دختر قشنگت خوبه؟ چه خبرا؟ چه عجب یاد ما کردی بی‌وفا؟ حسابی سرت گرم شده‌ خدا ...

سلام مهربونم خدا رو شکر من و جوجه خوبیم. اینجا نیام هم مدام به فکرتم کاش تلگرامت رو درست کنی بیای گروه دوباره جات خیلی خالیه عزیزم.بچه های گروه یکی یکی دارن مامان میشن خدا رو هزار مرتبه شکر. از خدا میخوام سال دیگه این موقع بچت بغلت باشه و از ته دلت خوشحال باشی عزیزم

سلام مریم جان خدا رو هزار مرتبه شکر من و دخترم خوبیم روز به روز بزرگتر میشه با اینکه سخته ...

اره

احتمالا ۱۶ هفته گفتن پسرع

خدا حفظش کنه.خدا به همه منتظرا قسمت کنه.ممنونم از دعاهای خوبت.

😉

اره احتمالا ۱۶ هفته گفتن پسرع خدا حفظش کنه.خدا به همه منتظرا قسمت کنه.ممنونم از دعاهای خوبت.

ان شاالله سالم میاد بغلت عزیزم بعدشم خواهرش میاد تو دلت😉

سلام گلم خوبی؟ فعلا خبری نیست ولی من همچنان امیدوار 😄 فعلا دارم اضافه وزنمو کم میکنم...تا ببینم چ ...

آفرین قشنگم آفرین... منم مطمئنم بزودی دل ما هم شاد خواهد شد ان‌شاالله 🤲😍😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲