💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببخشید عزیزم انشالا دل من که داره میپوسه کاشکی رسم این دنیای نامرد جور دیگه ای بود...
عزیز دلم خدا رو شکر که نینی تو راه و تا چند وقت دیگه هم سالم و سلامت میاد بغلت😍 چرا دلت داره میپوسه؟ به گذشته فکر نکن قشنگم.. نگرانی و استرس از خودت دور کن.. شاد باش و برای ما هم دعا کن عزیزم🙏 آرامش و لبخند سهم هر لحظه زندگیت نازنینم🤲💐💐
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنونم عزیزم چی بگم، فکر پسرم از سرمنمیره، خیلی دوسش داشتم و دارم، بیشتر از هر حسی بود برام انشال ...
فرشتت تو آغوش گرم و مهربون خداست.. میدونم که دوسش داشتی و داری... دلتنگش هستی و میشی.. خودم ی دل شکستم و تمام حس و حالت با پوست و جون و استخونم حس میکنم.. ولی جانا به اینم فکر کن که لطف خدای مهربون شامل حالت شده و الان ی غنچه ناز و خوشگل تو راه داری.. تمام حس مادرانت خرج تو دلیت کن و شاکر خدای مهربون باش. انشاالله به لطف خدای سبز و مهربون نینی سالم و سلامت و به موقع میاد بغلت و با هم کلی خاطره های خوشگل میسازید😍😍🤲
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
قربونت برم حرفات چقدر مهربونه😊😊 واقعا فقط از خدا میخوام خودش دلهامونو آروم کنه و این تو راه ...
خدا نکنه.
الهی آمین.. کابوسها به این دلیل هست که مدام داری بهش فکر میکنی.. از گذشته و اتفاقاتش بیا بیرون... به فکر آینده هم نباش در لحظه زندگی کن... از الانت لذت ببر.. سختهها ولی شدنیه😊 خدا مهربونتر از حد تصور ماست.. به خدا اعتماد کن.. انشاالله این روزهای باقیمانده هم به سلامتی سپری میکنی و با در آغوش گرفتن نینی تمام این دغدغهها تموم میشه🤲 و ی نکته دیگه اینکه هر وقت حس کردی مظطرب هستی و ذهنت به گذشته کشیده میشه صلوات بفرست و قرآن بخون.
نگاه پرمهر خدا آرامش قلب و روحت نازنینم🤲💐