2777
2789
سلام عزیزانم من قبلنا میومدم به صورت خاموش این تاپیکو میخوندم منم یه بچه از دست دادم یه دختر کوچولو ...

متاسفم گلم... ان شاءالله خیلی زود نتیجه میگیری و دلت به حق این ماه کرامت غرق شادی میشه... عزیزم قطعا هممون از اینجور آدمای سطحی نگر دو رو اطرافمون هست که با رفتارهای نسنجیدشون باعث آزار دیگران میشن.. ولی ما باید قوی باشیم قوی که نه فول قوی... دلت به خدا بسپار و اگر میبینی باعث رنجشت میشن رابطتُ باهاشون محدود کن.. ان شاءالله که به زودی با خبرای خوش بیای و خوشحالیت با ما هم تقسیم کنی 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزان منم بچمو توبیمارستان موقع زایمان از دست دادم خدا لعنتشون کنه ماما وپزشک متخصص دیر سزارین کردن ...

وااای واقعا متاسفم..خدا از پزشکای هیچی ندون نگذره که اینجور با زندگی آدم بازی میکنن..گلم بچه داری؟ الهی به حق امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم ع آرامش به زندگیت برگرده🤲 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان منم بچمو توبیمارستان موقع زایمان از دست دادم خدا لعنتشون کنه ماما وپزشک متخصص دیر سزارین کردن ...

عزیز واقعا متاسفم خدا به دلت صبر بده 

چرا رحمتو برداشتن آخه؟

خدا از این آدمای بی مسئولیت نگذره که زندگی آدمو اینجوری خراب میکنن

همه چی رو سپردم به خودش.چون هم من هم شوهرم واقعا عاجزیم

عاجز دشمنِ... هم تو هم همسرت کسی رو دارین که هیچ وقت بدتونُ نمیخواد.. هم تو هم همسرت به جای عاجز بودن بگین خدایا ما به لطف و اِذن خودت میتونیم پدر و مادر بشیم فقط باید تو بخوای...تمام.

وااای واقعا متاسفم..خدا از پزشکای هیچی ندون نگذره که اینجور با زندگی آدم بازی میکنن..گلم بچه داری؟ ا ...

مدسی گلم بله دوتا دختر خوش گل دارم پسرمم دیگه عمرشش به دنیا نبود

مدسی گلم بله دوتا دختر خوش گل دارم پسرمم دیگه عمرشش به دنیا نبود

خدا رو شکر.. الهی گلای زندگیت تنشون سالم و لبشون متصل وااار خندون باشه🤲

هستی گلم چطوری مامان؟ ان شاءالله که کیفت کوک و حالت عالی باشه 😍😘

هستی گلم چطوری مامان؟ ان شاءالله که کیفت کوک و حالت عالی باشه 😍😘

سلام مهربان جونم خوبم عزیزم خیلی بهترم دیروز بعد از ظهر مرخص شدم ولی دکتر دو هفته استرااااحت مطلق بهم داده تو خونه.شکر خدا به نسبت هفته پیش خوبم با کمک خدا😘 برام دعا کن مهربان جونم 🥰❤️🙏🏼

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام مهربان جونم خوبم عزیزم خیلی بهترم دیروز بعد از ظهر مرخص شدم ولی دکتر دو هفته استرااااحت مطلق به ...

الهی شکر الهی شکر الهی شکر😍🤲

ان شاءالله هر ثانیه بهتر هم میشی قشنگم... استراحتتُ داشته باش و اصلا نگران نباش چون تو دامن سبز خدایی.. هم تو هم دختر نازت.. بدون و ایمان داشته باش که هر لحظه مراقبتونِ.. عزیز دلم تا موقع زایمانت به نیت ۱۴ معصوم و سلامتی تو و عروسک خاله هر روز ۱۴ تا صلوات میفرستم و با کلی انرژی مثبت و آرزوهای قشنگ میفرستم برات😘 بهترین های بهترین ها نصیبت بشه نازنینم❤⚘⚘

الهی شکر الهی شکر الهی شکر😍🤲 ان شاءالله هر ثانیه بهتر هم میشی قشنگم... استراحتتُ داشته باش و اصلا ...

قربونت برم مهربونم لطف داری عزیزم خیلی خیلیییی ممنون قشنگم منم همه امیدم به خداست😍❤️🙏🏼

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

خدایا  امشب شب ولادت امام رضا علیه السلام هست 

تواین شب عزیز به همه منتظرا کمک کن

امام رضا جان  ازت میخوام واسطه بشی پیش خدا همه شادو خوشحال بشن 

الهی که هیچ کس ناامید نباشه

الهی که همه حاجت روا بشن

الهی که هیچ کس دست خالی  برنگرده

دامن همه منتظرا رو سبز کن

خانوما اینو مطمئن باشین که اگه در خونه امام رضا رو زدید دست خالی برنمی گردین

خودم لطف و بزرگواری امام رضا علیه السلام رو با چشم خودم دیدم فقط کافیه از ته دل صداش بزنین